- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
vannak látom olyanok, akik elég pengének tartják magukat ahhoz, hogy csórón, de nyugodt hétvégékkel éljenek.
az van, hog nyugaton se kérdeznek meg senkit. a gyári munkás szakszervezettel persze védve van, de privát cégeknél ugyanez megy. a kapitalizmus nem állhat meg.
szar főnöknél mindegy mit csinálsz, ez is igaz. de ettől még nem általánosságban igaz.
-
Set-Comment™
senior tag
Lattam ilyen embereket amilyenekrol te frocsogsz, nekem az a taktikam hogy pont az ellenkezojet csinalom amit "szar-is-izetlen" kollegak. Lam minden optimalis, jo fizetesem van es nem igazan izgat az aki a sajat nyomora folott zokog "tehetetlenul".
Ha a munkadrol es az idodrol van szo, onzonek kell lenni, ilyen egyszeru. Es nem azt varni hogy a masik 14 ember kinyissa a szajat. -
Az a baj, hogy a 2. után jön az "el lehet innen menni, ha nem tetszik", mert az emberek többsége még az asszonyról is lemászik, mert első a cég.
nem.
a baj nem ez, hanem hogy a túlnyomó többségnek csak itt nagy az arca, egyébként meg lapít, mint szar a fűben. ha a tisztelt felhasználó nem elégedett a munkakörülményeivel, akkor próbáljon rajta változtatni, vagy ha nincs más, akkor igenis menjen el, keressen jobbat.a munkavállalónak nincs kuss, joga van bármikor felmondani, mint végső megoldás. egyébként meg tessék bemenni a feletteshez, kinyitni a szádat és ehhez vállalni a következményeket, bármilyenek is legyenek azok. ennyi a baromi nagy titok és nem több.
én megtettem és kaptam annyi plusz juttatást, hogy cserébe már kibújok a ágyból. -
Heller2
aktív tag
Összefogás? Mindenki félti a kis valamijét. Megy a hőbörgés egész nap, de ha változtatni, felszólalni kellene, akkor csak síri csönd. Ami érthető, nem veszem fel munkaidőn túl? Én mehetek a közmunka programba, főnökség ugyanúgy, Változatlanul jól érzi magát. Majd a HR csapat keres olyat akinek nem gáz ez a dolog. Tényleg nem sok értelme van a picsogásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk dokkolókat
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged