Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
Egyetértek
céges autót, laptopot és 25% fizuemelést sikerült kiharcolnom. Vidéki területre ha megyek akkor kérek napidíjat és mindent fizetnek, valamint hétvégi vagy esti munkát is kifizettetem, ugyanis, írok emailt nagy főnöknek, másik főnököt is rárakva (mondhatni látványosan).
No nem egy beszélgetéssel sikerült az összeset elérnem, hanem közel három év alatt, de alapvetően így sem rossz szerintem
-
Lord Myn
senior tag
Én k* egyszerűen megoldom a dolgot: nem szoktam felvenni a céges telefonomat munkaidőn kívül, tőlem éghet a ház is, ha nem fizetik a túlórát, nem dolgozom, egyszerű képlet.
másztam már le az asszonyról, mert zsinórban sokadszorra csörgött a céges. maximum 3 mondatban elintéztem, és visszamásztam.
túléltem. cserébe van munkám. szerintem nem jártam annyira rosszul.Na, ez b*szna be... szex közben nemhogy a főnökömnek, de SENKINEK (családnak sem) veszem fel a telefont. Mondjuk mi, a feleségemmel nem szoktuk túllihegni ezt a telefontémát, ha együtt van a szűk család, akkor a telefonjainkat eldobáljuk valahová a lakásban és ha keres valaki, azt általában 1-2 órán belül észre is vesszük...
-
Penge_4
veterán
"túléltem. cserébe van munkám. szerintem nem jártam annyira rosszul." vs. "be lehet tipegni az illetékeshez és a kis szátokkal el lehet panaszolni, hogy 8 órányi fizetésére 8 órát szándékozol dolgozni, az egyik emelése a másik emelésével is jár."
Az a baj, hogy a 2. után jön az "el lehet innen menni, ha nem tetszik", mert az emberek többsége még az asszonyról is lemászik, mert első a cég.
Máshol meg azért épül jóléti állam (még sokkal szerényebb földrajzi körülmények között is), mert az ott élő emberek nem rettegő birkák.
De itthon már annyira elharapódzott, hogy a munkáltatónak mindent szabad, a munkavállalónak pedig kuss van, hogy itt csak egy nemzeti összefogás tudna segíteni. Mert az elbocsátott, leépített embereknek enniük és lakniuk kell. De amíg 10-15 ember is képtelen az összefogásra, mert már ilyen kis mennyiségben is korrupt/seggnyaló elemek kerülnek a szórásba, akik nyerészkednek azon, hogy a maradék 9-14 ember nevetségessé tesz magát (és ő ezáltal egyedüli
seggnyalólojális munkaerőként jobb színben tűnik fel), addig felesleges csodát várni. Hogy egy klasszikust idézzek: "El lehet innen menni." - és milyen igazat szólt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Hobby rádiós topik
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest