- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iGO Primo
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
hemaka
nagyúr
Ingyen reklám Apple-módra.
-
mrlujoak
veterán
Tiszta kutyakomédia, de tetszik.
Kell a hype
mrlujoak
-
Shiku
aktív tag
Amúgy ha ez tényleg így van akkor az elég kellemetlen lehet.
De azért nem kell őket túlságosan félteni. -
hemaka
nagyúr
de sajnálom őket
-
domi007
őstag
válasz
MikroTikker #16 üzenetére
Majd ha egyszer Gates bácsi is elhagy egy prototípus ablakot akkor ugyan ilyen felhajtás lesz?
Nah, ezen meghaltam....mindenkeppen az eddigi legjobb hozzaszolas az osszes szifon 4G topikban egyuttveve
-
P00By
nagyúr
Hagyjuk már!
-
<NewL>
addikt
válasz
FRENK1988 #20 üzenetére
ahogy mondod,mivel a kinaiak csinálnak évente kétezer tipust,a Nokia csinál 50et ésatöbbi gyártó,már náluk "megszoktuk" ,hogy kiszivárognak a megjelenés előtt a pontos specifikációk,képek. de az Apple-nél általában évente egyszer van modelfrissités,itt azért gáz ha kimennek olyan infók amit nem akarnak. ""
szerintem ez nem marketing,vagy nem látom értelmét másfél hónappal a bejeltés előtt... -
Samus
addikt
Röhej...
-
FRENK1988
veterán
Nem tudom mi nagy hype van az Apple mögött
Nem tudom mi jó van ebben. Ha bezzeg egy kínai cég elhagyna egy prototípust azt lesz@rná mindenki magasról
-
MikroTikker
tag
Én megértem a srácot, én is bármikor elcserélnék egy almát pár korsó sörért
Lehet hogy Jobs barátunk azért rágott be ennyire mert őt nem hívták sörözni
Majd ha egyszer Gates bácsi is elhagy egy prototípus ablakot akkor ugyan ilyen felhajtás lesz?
-
plus44
veterán
Am. meg igazuk van az Apple-ösöknek, csak ugye szar, ha próbálnád titkolni éveken keresztül (pl.), erre vki egy fél éjszaka alatt tönkre vágja. Már, ha minden így volt...
Syl: Gratula, megint kezdőthet előről az egész...
-
Stimpy001
aktív tag
Olyan lenne már mint egy brazil szappanopera, gyüjtsetek Esmeralda szemműtétjére is!
-
Stimpy001
aktív tag
A következő hír az lesz hogy börtönbe kerül a pasas, az elvakult Apple fanok meg a szöktetését kezdik majd szervezni az egyik blogon...
-
-
jorgi22
tag
És tovább folytatódik az Apple és a Gizmodo közös reklámkampánya..
Lehet, hogy túlzásnak tűnik a gondolatom, de mindkét fél remekül profitál ebből a "balhéból".. -
Syl
nagyúr
Ez így fog menni még két hónapig? Minden napra egy iPhone hír?
Már én is nagyon unom, pedig nekem iPhone-om van! -
Integra
titán
na mi van? kivertétek a Pali kezéből a klavit szifon4g ügyben?
media hack, sőt annyira szélsőséges már maga a márka is, hogy igazából sokat nem is kell tenniük, anélkül is bszéd tárgya folyamatosan.
-
Goose-T
veterán
Hiába van ekkora hírverés, akkor sem fogok iPhone-t venni.
-
gerilee
aktív tag
Még mindig nem tudom eldönteni, hogy ez a szappanopera is a hype része, vagy ezúttal tényleg akaratlanul "kiszivárgott" az új cucc. Bár ez a rendőrös-feljelentős-lefoglalós rész már a gerillamarketing kategóriája lenne.
-
Probber
őstag
Én arra lennék kíváncsi, hogy azóta mi van Gray Powell-el?
Az a gyanúm, hogy az Apple megveregette a vállát, hogy ügyesen végezte a dolgát a reklámbizniszben is... -
Norbi21
senior tag
De most mire ez a nagy hűhó már így utólag? A képek, specifikációk nyilvánosságra kerültek, azt visszavonni úgysem lehet már...
-
SZ4B
tag
a Mobilarena szerkesztősége éppen egy sátánista orgia közepette készítette a beta tesztet a lopott iPhone 4G-ről, mikor a REBISZ és az FBI egybehangolt akció közepette füstgránátesőben tartóztatott le mindenkit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest