- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
haris
őstag
Én nagyon örülök neki. Soha nem nézek videót. Biztos a korom az oka, de én a cikket érdeklődéssel olvastam. Láttam hogy ott vannak a beágyazott videók, de azokra nem kattintok, total hidegen hagy.
Szóval én hálás vagyok érte.
Régen volt MobilarenaTV. Ott mindig előbb volt kint egy adott készülék bemutatója/tesztje mint az írott cikk. Nagyon-nagyon kellett hogy érdekeljen a telefon ahhoz hogy megnézzem a videót, ellenben ha új cikk volt kint, azt mindig elolvastam bármilyen készülékről legyen is szó.
Ízlések és pofonok -
-
joey04
titán
Nagyon kevés egyedi tartalom van magyar oldalon, általában külföldi cikkek fordítása. Ez egy hír, amiben megemlítenek egy videót, amiben az van hogy...
Lett volna egy link, hogy nézzétek meg? Vagy még az sem? Vagy ha egy oldalon már megjelent egy hír, akkor máshol már ne, mert el lehet olvasni az első helyen is. Én igazából pont az értetlenséged nem értem. -
Rothmanakos
tag
Én is örülök neki, mert sokszor munkában olvasok MA-t, de videózgatni nincs időm, de ha mondjuk otthon meg is nézem a videót, átlalában az ilyneket nem teljes tüzetességgel és figyelemmel követem, ezt pl nem jutott volna eszembe megnézni. De így mindezek ellenére most mégis tudok róla, úgyhogy az előző hozzászólókkal egyetértve azt kell mondanom, hogy igen, van értelme.
Szintén no offense -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged