Hirdetés
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Xiaomi 12T - egytucat
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacy6
senior tag
One X szerethető telefon volt, nekem úgy 2 évig volt meg.
Üzemidő és melegedés volt a 2 fő problémája, de a rendszer és akkori kijelző brutálisan jó volt.
M8-ra váltottam amivel szintén elégedett voltam, iszonyat hogy mennyire érződik rajta a minőség.
Ezt a Huawei P9 váltotta, amivel úgy elvagyok de van neki több apró hibája és nincs meg a minőségérzet.
Ha most jobb anyagi helyzetbe lennék, akkor minden gondolkodás nélkül megvenném az U11-et. -
enginev3.0
félisten
Desire HD ott volt az első telefonjaim között, és a HD2
Sensation volt az egyik legszebb telefonom
One M7 pedig ami a legtovább megvolt és szintén a legszebbek között
One X-et is szerettem
Az M7 után már nem volt olyan készülék ami tetszik, talán az M10, de ott az S7 Edge már sokkal nyerőbb páros volt
-
Swinegod
őstag
Kerámia, lényegében karcálló az egész telefon, a legerősebb, leggyorsabb tavalyi telefon, (Csak nézzétek meg a speedtesteket) kitűnő üzemidő, gyakorlatilag kávamentes. És azért ez az utolsó 2 pont bőven erősebb érvek, mint mondjuk hogy 2k a kijelző vagy sztereó a hangszóró. Teljesen használható a telefon jó ROM-al, egy Auditól se várod el, hogy menjen ha BBQ szósz van benne hűtőfolyadék helyett
Nézd már meg a Sharp Aquosokat, rosszabb a kijelző-előlap arányuk, mint egy átlag telefonnak. Nem tűnt el ott a káva, csak átvándorolt le
(#120) zsoltti: Ellenben a karcokat nem bírja lévén műanyag az egész, miért a Mix ronda?, ugyan akkora a 2 gyakorlatilag, rétegigény, nem, nagyon rétegigény
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy veszteséges negyedévet zárt a HTC, noha az új csúcskészülék igen kedvező fogadtatásban részesült.
- GAMING Nitro5 GTX 1650 4gb i7-9750H 16gb ram 500gb ssd 17col FHD 120HZ Win11
- Microsoft Surface PRO 3 12col 2K TOUCH Intel core i5-4300 8gb DDR4 ram 256gb ssd win11
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG C1 55" eredeti állvány
- Bomba ár! HP ZBook Fury 17 G7 - i7 I 32GB I 512SSDI RTX3000 6GB I 17,3" FHDI Cam I W11 I Gar
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest