- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Van még Nokia telefon!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swinegod
őstag
Kerámia, lényegében karcálló az egész telefon, a legerősebb, leggyorsabb tavalyi telefon, (Csak nézzétek meg a speedtesteket) kitűnő üzemidő, gyakorlatilag kávamentes. És azért ez az utolsó 2 pont bőven erősebb érvek, mint mondjuk hogy 2k a kijelző vagy sztereó a hangszóró. Teljesen használható a telefon jó ROM-al, egy Auditól se várod el, hogy menjen ha BBQ szósz van benne hűtőfolyadék helyett
Nézd már meg a Sharp Aquosokat, rosszabb a kijelző-előlap arányuk, mint egy átlag telefonnak. Nem tűnt el ott a káva, csak átvándorolt le
(#120) zsoltti: Ellenben a karcokat nem bírja lévén műanyag az egész, miért a Mix ronda?, ugyan akkora a 2 gyakorlatilag, rétegigény, nem, nagyon rétegigény
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
enginev3.0
félisten
Desire HD ott volt az első telefonjaim között, és a HD2
Sensation volt az egyik legszebb telefonom
One M7 pedig ami a legtovább megvolt és szintén a legszebbek között
One X-et is szerettem
Az M7 után már nem volt olyan készülék ami tetszik, talán az M10, de ott az S7 Edge már sokkal nyerőbb páros volt
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Lacy6
senior tag
One X szerethető telefon volt, nekem úgy 2 évig volt meg.
Üzemidő és melegedés volt a 2 fő problémája, de a rendszer és akkori kijelző brutálisan jó volt.
M8-ra váltottam amivel szintén elégedett voltam, iszonyat hogy mennyire érződik rajta a minőség.
Ezt a Huawei P9 váltotta, amivel úgy elvagyok de van neki több apró hibája és nincs meg a minőségérzet.
Ha most jobb anyagi helyzetbe lennék, akkor minden gondolkodás nélkül megvenném az U11-et.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest