- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacy6
senior tag
One X szerethető telefon volt, nekem úgy 2 évig volt meg.
Üzemidő és melegedés volt a 2 fő problémája, de a rendszer és akkori kijelző brutálisan jó volt.
M8-ra váltottam amivel szintén elégedett voltam, iszonyat hogy mennyire érződik rajta a minőség.
Ezt a Huawei P9 váltotta, amivel úgy elvagyok de van neki több apró hibája és nincs meg a minőségérzet.
Ha most jobb anyagi helyzetbe lennék, akkor minden gondolkodás nélkül megvenném az U11-et.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Desire HD ott volt az első telefonjaim között, és a HD2
Sensation volt az egyik legszebb telefonom
One M7 pedig ami a legtovább megvolt és szintén a legszebbek között
One X-et is szerettem
Az M7 után már nem volt olyan készülék ami tetszik, talán az M10, de ott az S7 Edge már sokkal nyerőbb páros volt
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
-
Swinegod
őstag
Kerámia, lényegében karcálló az egész telefon, a legerősebb, leggyorsabb tavalyi telefon, (Csak nézzétek meg a speedtesteket) kitűnő üzemidő, gyakorlatilag kávamentes. És azért ez az utolsó 2 pont bőven erősebb érvek, mint mondjuk hogy 2k a kijelző vagy sztereó a hangszóró. Teljesen használható a telefon jó ROM-al, egy Auditól se várod el, hogy menjen ha BBQ szósz van benne hűtőfolyadék helyett
Nézd már meg a Sharp Aquosokat, rosszabb a kijelző-előlap arányuk, mint egy átlag telefonnak. Nem tűnt el ott a káva, csak átvándorolt le
(#120) zsoltti: Ellenben a karcokat nem bírja lévén műanyag az egész, miért a Mix ronda?, ugyan akkora a 2 gyakorlatilag, rétegigény, nem, nagyon rétegigény
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
Új hozzászólás Aktív témák
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Anime filmek és sorozatok
- iPhone topik
- CES 2025: idén sem lesz hiány MSI notebookokból
- Black Myth: Wukong
- Apple notebookok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Robotporszívók
- További aktív témák...