Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz enginev3.0 #142 üzenetére
Mert 5.2es kijelzőhöz jó poénnak tartják a HD felbontást
-
Lacy6
senior tag
One X szerethető telefon volt, nekem úgy 2 évig volt meg.
Üzemidő és melegedés volt a 2 fő problémája, de a rendszer és akkori kijelző brutálisan jó volt.
M8-ra váltottam amivel szintén elégedett voltam, iszonyat hogy mennyire érződik rajta a minőség.
Ezt a Huawei P9 váltotta, amivel úgy elvagyok de van neki több apró hibája és nincs meg a minőségérzet.
Ha most jobb anyagi helyzetbe lennék, akkor minden gondolkodás nélkül megvenném az U11-et.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
-
janeszgol
félisten
válasz enginev3.0 #129 üzenetére
Nem tudod milyen, de biztos nem olyan jo, mint a Xiaomi! Feltetelezem akkor a Samsung J5 szeriat sem ismered.
Mire idaig jutnek, hogy Xiaomit vegyek, megutalom a markat. A tudatkanok, ostobak markajanak tartom mar most is, koszonhetoen a forumos tevekenysegeknek. Amire mar mas is probalt ravilagitani, csak nem vettetek a lapot. -
VivienR
tag
válasz saddybaddy #41 üzenetére
Bár nem tudok LG-hez hasonlítani, de az S7E előtt egy 930-as Lumiát használtam, fasorban sincs az S7E audio képessége a 930-al. A PXC 550-em segítségével már élvezhető a zene... Pedig nem egy csúcs fejhallgató a hozzáértők szerint.
-
NandorHUN
addikt
Nem csoda, amilyen jó telefonokat csinál UI-ra, összeszerelésre és hangra annyira gyenge a kamera és drága a telefon. És a népnek pont ez a kettő az ami számít kamera meg az ár...
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Joe.36
addikt
Régebben ez sem volt, most meglehet itthon venni üzletben, és van itthon rá garancia, és jó az ár/érték arányuk, és a Note 4 szerintem elég rendben van. Fiamnak az van.
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
Xaels
félisten
válasz enginev3.0 #134 üzenetére
One X-en volt a legjobb a Sense(kár, hogy az Nv így kibaszott mindenkivel akkoriban), még az M7 is jó volt az első nagy update-tel, de azóta csak egyre butább és sivárabb. A Sensation meg szinte maga az orgazmus a mai napig amikor kezembe kerül egy. Néha rámtör, hogy keressek patent Desire-t, DHD-t, Legendet, Sensationt meg M7-et, csakhogy legyenek. De veszett fejsze...
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
joey04
titán
ez nagyon nem olyan, mint egy samu hivatalos jelenléte. nem csak a gari itt a lényeg. a xiaomi nincs itt hivatalosan mint egy samu, de még annyira sem mint egy apple az apr-ek által. ez persze nem kizáró tényező, de innentől nem jogos egy s8 itthoni hivatalos árához mérni semmilyen garival (wayteq) vagy semmilyen helyről (akár edigital) vásárolt xiaomi árát.
Ez nem kizáró tényező és nem is fikázás, én is most cserélek majd xiaomira mert másba akarom tenni a pénzt (pc upgrade, költözés, meg mivel nem albérlet, így lesz egy kutya, stb) de ezzel pontosan tudom, hogy mikről mondok le, meg mi az "ára" az olcsóságnak...
[ Szerkesztve ]
-
Desire HD ott volt az első telefonjaim között, és a HD2
Sensation volt az egyik legszebb telefonom
One M7 pedig ami a legtovább megvolt és szintén a legszebbek között
One X-et is szerettem
Az M7 után már nem volt olyan készülék ami tetszik, talán az M10, de ott az S7 Edge már sokkal nyerőbb páros volt
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Joe.36
addikt
Szerintem is az 50000.- ár kategóriában messze ők a legjobbak pl Xiaomi Redmi Note 4 3/32, de már itthon is lehet kapni őket és van [magyarországi szervizük] is.
[ Szerkesztve ]
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
Xaels
félisten
válasz Swinegod #121 üzenetére
Kerámia: kemény, rideg anyag. A karcoknak ellenáll, viszont törik mint az üveg. A Mixen ráadásul fényes mint a Salamon töke, ezért csúszik is mintha muszáj volna neki.
Gyorsaságot miben mérjük? Antutu? Boot idő? Task váltás? Mert bizony ez is elég szubjektív, milyen animációk vannak és tizedmásodpercek nem nagyon számítanak mindaddig amig az animációk folyékonyak.
A Sharp készülékeinek semmivel sem volt rosszabb az előlap/kijelző aránya mint az átlagnak... Az alsó káván tudtak volna faragni, így is több mint 2 évvel korábban került piacra. A Mix sem kávamentes, ha az lenne a b/d ratio 100%-ot mutatna.
Hangszóró: senki sem beszélt sztereóról, de az okostelefon egyik lényeges funkciója a telefonálás legyen az klasszikus GSM vagy valamilyen Voip szolgáltatás, abban meg elég gyenge.
Ár: lehet a Xiaomi belengetett egy hihetetlen számot, de sehol nem kaptad meg annyiért.
Teljesen használható a telefon jó ROM-al, - aha szarakodjak 300k-nál még ROMokkal, mesélj még kérlek...
Mondj legalább 1 olyan mobilos innovációt amit nekik köszönhet a piac?!
(#130) enginev3.0 ott voltunk bizony. Hiányzik is mind, a Desire, a Sensation, a maga módján a One X is és az M7 főleg. Irigylem azokat akik még tudnak lelkesedni a márkáért. A bajom, hogy nincs helyettük más aki bevállalná azokat amiket ők régen.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
joey04
titán
válasz Swinegod #125 üzenetére
Elvonatkoztatva a Mixtől:
Nem kéne erőltetni a xiaomit ebben a kategóriában. A nagy előnyük a redmi és redmi note sorozat, mert abban az ársávban mindenki más egy használhatatlan szutykot ad, ők viszont teljesen korrekten működő készülékeket, ami a mindennapi használat során a kezed alá dolgozik. Felsőkategóriában viszont már más a helyzet, ha a valós árakat nézzük, akkor MA tesztben a Mi 6-ot 160k körül írták, gsm boltokban 140 körül van. egy s8 meg gsm boltban 166k. És az egyértelműen erősebb és jobb készülék. A hivatalos árakat meg ne keverjük ide, mert a Xiaomi sem lenne olcsó, ha itthoni szervizháttere lenne, boltjai, stb, stb. Nem x cégen keresztül, meg a többi marhulás, hanem ha megjelenne mint a samsung. gondoljunk csak bele a global verzió Mi Note 2 MA tesztben írták, hogy 200 felett van, ha minden áfa meg vám be van fizetve. egy s8+ gsm boltban 192k. és oké, most már 140k körül van, de az már "csak" s7 edge ellen megy időben, és az is 140k gsm boltban, és az is szintén egy egyértelműen erősebb és jobb készülék, mint a Note 2. De a másik példa meg a Mate 9, az pedig 143k. Az is jobban megéri. Szóval nem, nem olyan best buy minden xiaomi, csak a redmi széria. Más kérdés, hogy ezzel beetetik a népet és utána ráugrik a drágább kategóriára, mert annak a kínából behozatott ára ránézésre fele egy csúcs samsung/huawei/apple stb készülék árának, de a valóságban ahogy a fenti példákban látható, más a helyzet és végeredményben egy egyértelműen gyengébb készüléket kap hasonló, vagy picit alacsonyabb áron, de elvakítja a redmi-s tapasztalat, meg hogy azt látja, hogy a kínai ára 95k, a samué meg samu boltban 250k és még az akksija se bírja olyan sokáig. persze ez nem mindenkire igaz, elég megnézni a mi 6 topikot, hogy befuccsolt az egyébként remek spemall kuponos kezdeményezés. De hiába tett meg mindent a fórumtárs, nem igazán volt rá kereslet.
-
-
válasz kovaszoskeny #37 üzenetére
Ez egy fórum, itt az emberek nagyrésze tudja mi az a Xiaomi
Ki mész az utcára és nem fogják tudni
Megkérdezed mi az a Sony, LG, Huawei, mind tudják, de a Xiaomit elég kevesen fogják ismerni
Speciel mikor megkérdik tőlem, hogy milyen telefont vegyenek olcsón, mindig azt mondom, hogy Xiaomit. Alsó kategóriában el kell felejteni a samsungot, lg-t és az összes többi gyártót, csak Xiaomi, aki nem akar 100ezreket adni telefonért, annak ott a kínai gyártó. Van rá hivatalos garancia is már, jó telefon, szuper akksival.
Lehet, hogy Huawei-t is ajánlanék, de azokat nem ismerem, nekem sosem volt, tapasztalatom sem nagyon volt vele, plusz számomra nem is szépek, így azokat én nem ajánlgatom, a Xiaomit pedig nyugodt szívvel.
Ezért van nővéremnek, barátnőmnek, sógornőmnek, és anyumnak is lesz hamarosan
(#40) Juhaszatti@ Ez jó hír
[ Szerkesztve ]
-
Swinegod
őstag
Miben? Kamera. Ennyi. Meg ha szereted ha AMOLEDet kijelző. Az Overwatch is megkapta az év játéka díjat mégis egy szar
iPhone 7 Plus: szoftver? | Háát... Hardver: Igen | Kijelző: Nem. | Kamera: Igen. | Kinézet: Nem | Kávamentes? Nem | Ár: Nem | Üzemidő: Nagyon Nem
Mate 9: Szoftver nem, hardver nem, kijelző nem, kamera igen, kinézet nem, kávamentes? Nem. Ár? Nem. Üzemidő jobb? Nem
HTC 10: Ez egy S7 csak szebb
LG V20: szoftver nem, hardver nem, kijelző igen, kamera igen, kinézet igen. Kávamentes? Nem. Üzemidő? Nem. Ár: Igen
1+3T: szoftver háát, ízlés kérdése, hardver azonos, kamera azonos szinte. Kávamentes? Nem. Üzemidő? Nem
Ár: IgenP9 Plus: szoftver nagyon nem, hardver nagyon nem, kamera igen, kijelző, hát, AMOLED. Üzemidő? Nem. Ár? Kb azonos. Kávamentes? Nem
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
Swinegod
őstag
Kerámia, lényegében karcálló az egész telefon, a legerősebb, leggyorsabb tavalyi telefon, (Csak nézzétek meg a speedtesteket) kitűnő üzemidő, gyakorlatilag kávamentes. És azért ez az utolsó 2 pont bőven erősebb érvek, mint mondjuk hogy 2k a kijelző vagy sztereó a hangszóró. Teljesen használható a telefon jó ROM-al, egy Auditól se várod el, hogy menjen ha BBQ szósz van benne hűtőfolyadék helyett
Nézd már meg a Sharp Aquosokat, rosszabb a kijelző-előlap arányuk, mint egy átlag telefonnak. Nem tűnt el ott a káva, csak átvándorolt le
(#120) zsoltti: Ellenben a karcokat nem bírja lévén műanyag az egész, miért a Mix ronda?, ugyan akkora a 2 gyakorlatilag, rétegigény, nem, nagyon rétegigény
[ Szerkesztve ]
-
Xaels
félisten
válasz Swinegod #118 üzenetére
Milyen szempont alapján? Kamerában volt jobb, hangzásban is, kezelhetőség terén sem volt top. Káva méret? Ja bocs de a Sharp már évekkel ezelőtt megcsinálta... Ne nyaljuk már ennyire a Xiaomi fenekét, nem rossz az ár/érték arány amit letesz, de nincs ezen felül semmi izgalmas bennük. Új technológiák? Igazán egyedi ötletek?
-
.Szaki.
addikt
Persze, azzal, hogy megmutatták, hogy tudnak egy ilyet is, a fél világ velük foglalkozott. Más kérdés, hogy a végeredmény nem volt annyira kiemelkedő, mint amilyennek elsőnek tűnt a dolog. Egyébként valóban nagyon frappáns volt a telefon címe és igaz is. Nem tagadom, hogy én is kíváncsian vártam anno, hogy mit hoznak ki. Ettől függetlenül voltak vele gondok, így pozitív példaként felhozni a HTC ellen nem túl reális. Mint techdemo viszont tény, hogy figyelemreméltó volt.
Mondom, ahogy az előbb is írtam: Az önigazolás unalmas már baromira minden topicban. Senki nem mondta, hogy "kínai szar" meg egyebek, valamiért csak veszik az emberek, én mondjuk nem vennék. Csak nekem mindig ez a bajom, hogy egy tényleg jó telefon tulaja nem írja le minden posztba, hogy de az övé a legjobb.
-
A Mi Mix (szerintem) eleve egy techdemo volt. Kerámia ház, (csaknem) zéró káva, speciális hangszóró...
Alicewake tesztjében szépen meg volt a címében fogva az egész... szép, szép, de otthonra nem kéne...
Viszont hatalmas hype volt körülötte (feltehetően hathatós Xiaomi hátszéllel), ami felhajtotta a márka ázsióját, mert hát ilyet is tudnak, ha akarnak. A fél világ a Mi Mixet várta...
Na ez az, amit valahogy a HTC-nél rohadtul nem éreznek...
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Swinegod
őstag
Nem biztos, hogy a HTC-t a Xiaomi fölé helyezném, ha belegondolnék, hogy annak volt egy Mi Mix-e a HTC-nek pedig egy Desire Lifestyle-ja. A Xiaominak még nem volt elb*szott telefonja, a HTC-nek az utóbbi években más sem. Jön a Mix 2, az úgyis alázza majd a teljes konkurenciát ahogy az első tette.
Megnéztem mit ad a HTC annyiért amennyiért a RPromat vettem, HTC U Play, Helio P10... Idáig olvastam
De tudom, a Kínai fosommal csak fogjam be, (A HTC is effektív Kínai btw) azt egyáltalán ne nézzük, hogy míg a Xiaominak már van neve, a HTC-nek már nincs, csak az az 1-2 fanboy aki még veszi és védi minden fórumon
(#109) Aryon87: HTC U11: 250k | Redmi 3: 30k hát, nem egy kategória valóban
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
+1 a táborban
Van az U11 mellett egy Redmi 3, természetesen nem egy kalap a dolog..
Aweriot:
enyém Telenortól rendelt silver példány, sajnos függő. Telekomnál is van, mi több gyárilag független
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
doooo
veterán
válasz saddybaddy #96 üzenetére
Mire számítasz egy netes fórumon?
-
G-Guts
aktív tag
Egy megújult profil kellene a HTC-nak, évente összesen 2 fajta telefon + marketing.
-
joey04
titán
válasz saddybaddy #89 üzenetére
Hát ez szegény HTC-t nem húzta ki a szarból.
-
törölt tag
válasz saddybaddy #96 üzenetére
Ez rád is igaz amúgy. De mindegy, ez HTC topik, hagyjuk inkább.
-
szupermacs
veterán
Köszi!
-
aelod
veterán
-
.Szaki.
addikt
válasz szupermacs #97 üzenetére
Edigitalnál van egyébként.
-
aelod
veterán
válasz MikeWazowski #78 üzenetére
Otthon állandó wifin 7 óra jött ki. Melóban 4g-n megy a nyomkodás, jelenleg 6 óránál járok 13% az akku. Szinkron be van nyomva, helymeghatározás is. GPS-t csak kocsiban használom.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
törölt tag
válasz saddybaddy #91 üzenetére
Nyilván nem, és még normális fülest sem láttam képen sem, és normális hanganyagot sem hallottam soha, sőt, igazából teljesen hülye vagyok a zenékhez és nincs is hallásom. Hagyjuk már...
-
zsoltti
senior tag
Elmondom hogyan tudnak egy igazán ütős telefon csinalni "a mai paic ellenére":
-4000es akku
-LG G6, (S8 active) koppintas kijelző ügyileg
-Váz legyen hasonlo anyagokbol mint a HTC10 es a hardver ami abba volt is bőven elég.
-Ujjlenyomat olvasó előre valahogy a kijelző alá.
-és egy hátlapi kamera ami nagyságrenddel jobb! mint a többi most piaconlévőnél, semmi dual kamera nonsense.árazás mondjuk 100-150dollarral kevesebb mint a s8
-
Swinegod
őstag
Ugyan olyan, amilyen a Samsungnak vagy az iPhoneoknak csak itt se iOS, se 85% kijelző-előlap arány, se marketing, cserébe még ronda is szegény U11, az U Ultráról meg nem is hallottam volna soha ha nem követném a MA-t
Az a 10 ember akinek a világon U11-e van biztos elégedett vele
[ Szerkesztve ]
-
jUUh
addikt
Amilyen ár-érték aránya van a HTC telefonoknak, nem meglepő, hogy nem fogy jól.
Samsung Galaxy S23+
-
Aryon87
félisten
válasz MikeWazowski #81 üzenetére
Az más volt.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
A Xiaomi úgy tűnt fel, hogy felsorolták a hajdani nagy gyártókat (HTC included), aztán hogy ma hol tartanak a régi nagyok, és hogy a Xiaomi hol tart már.
Egyébként lehetett volna akár Huaweit is írni, sőt, OPPO/Oneplus és a társai, tök mindegy.
A lényeg az, hogy a HTC nem jól követte le a piaci igényeket, míg más gyártók (lásd Samsung, Huawei, Xiaomi, OPPO/Oneplus) igen. Az, hogy továbbra sem robbantottak bankot az új készülékeikkel pedig azt jelzi, hogy hiába jönnek ki ígéretes flagshipekkel, ha nem tudnak a piacon érvényesülni. Ellenpélda a Motorola, hajdan nagyon jók voltak, aztán elkezdték elkaparni magukat a sárga föld alá, ma viszont megint törnek fel.
Na ilyen megújulásra lenne szüksége a HTC-nek is, csak hát ez még nyomokban se található...
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Aryon87
félisten
válasz #16820480 #77 üzenetére
Semmi, téves, rájöttem hogy a Xiaomira gondoltál.
MikeWazowski: láttad élőben? Ha nem, akkor nézd meg. Bazárinak nem mondanám, főleg az "ezüst" verziót.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
MikeWazowski
veterán
Amilyen bazári kinézete lett a 11-nek nem csodálom, és még drága is. Egyébként jó olvasni a HTC-s híreket, csak veszteség, de működnek...
aelod - mennyi a SOT? wifi/mobilnet, szinkron gps állandó?
Aryon87 - neked megint új telefonod van, ráadásul G5 után egy másik gyatra. Minden pénzed telefonokra költöd?
[ Szerkesztve ]
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
törölt tag
Örülök neki, hogy ilyen fantasztikus telefonotok van Nekem ugyanettől a gyártótól még drágább modell esetén sem volt sok jó tapasztalatom.
[ Szerkesztve ]
-
.Szaki.
addikt
Csodálkoztam volna, ha ebben a topicban nem tűnnek fel a Xiaomi hsz-ek. Nem tudom miért kell ennyire az önigazolás, hogy minden egyes topicban ezt kell olvasni, baromi unalmas már. Akik pedig ennyire nyomják mindenhol a sajátjukat, ott azért látok némi problémát. Egy jó telefonnál nem kell minden topicba leírni, hogy milyen baromi jó. Főleg olyanba nem, aminek köze nincs a márkához, full OFF az egész.
-
Swinegod
őstag
válasz #16820480 #73 üzenetére
China Deven szerintem mióta megvan a R Pro szerintem egy darab buggal nem találkoztam. Max ha annak lehet venni, hogy a gyári browserben ha hosszan nyomod a like gombot a reactok miatt, előjön a "copy, share etc..." menüpont amit be kell zárni mielőtt reactolhatsz, de ez szerintem azért van, mert az ugye az is írás
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nekem volt global ROM-os Xiaomi telefonom, tele volt buggal. A topikjában az volt erre a megoldás, hogy tegyek fel rá EU vagy HU ROM-ot. Akik meg feltették, azoknál meg arról folyt a beszélgetés, hogy melyik következő hetiben javítanak már valamit, meg a kamera ezzel gyengébb azzal jobb, az üzemidő dettó...
-
aelod
veterán
válasz szupermacs #69 üzenetére
Redmi 4x tulajként out of the box működik. Nem kínából kell rendelni webshopos rommal hanem global stable-el és nincs gond.
A samsungokat régebben kellett romolni mert egy határ fos volt a tácsviz. Ez már nem így van szerencsére.
-
Swinegod
őstag
válasz szupermacs #69 üzenetére
A Xiaomit se kell ROMolni, ha nem a legelső Google találatos helyről veszed hanem mondjuk megkérdezed egy Xiaomi topikban, hogy hol kapod eredetivel
-
.Szaki.
addikt
válasz #96302336 #64 üzenetére
Ha egyáltalán van szolgáltatónál. Én éveken át őrlődtem azon, hogy vegyek magamnak HTC-t, mindig volt olyan típus, amire azt mondtam volna, hogy kicsit drágább, de kipróbálnám hiszen akkor mindenki azt hangoztatta, hogy a HTC rendszere az igazi elit Androidon belül, maguk a telefonok is tetszettek, specifikációval sem volt bajom, de pl a Telenornál nagyon ritkán szerepelt a kínálatban HTC. Még írtam is nekik többször, hogy hosszabbítanék, vagy éppen hamarosan lejár a hűségem és érdekelne, hogy esetleg fognak-e berendelni HTC-t, (Desire 826 volt azt hiszem az utolsó, ami megfogott, azután érdeklődtem elsősorban), de nem tudták megválaszolni, azt mondták érdeklődjek később, utána az a válasz érkezett, hogy tervben van, aztán természetesen nem lett egy típus sem a kínálatban. Ezt az egyet azért sajnálom, hogy nem próbáltam ki anno.
Hirdetés terén én Samsung, Huawei, Sony, Apple hirdetéseket látok a legtöbbet.
[ Szerkesztve ]
-
szupermacs
veterán
válasz #16820480 #67 üzenetére
Én is pont erre próbáltam célozni. Nagyon jók a Xiaomik, de amíg a topikokban mindig csak arról megy a kérdezősködés, hogy melyik stabilabb meg melyik főzött az újabb, addig én kihagyom. A Samu telefonom topikjában is ez ment. Ha egy telefont romolni kell az már nem jó. Nem 2011-ben vagyunk, hanem 2017-ben. Elvárom, hogy a telefon out of the box működjön tökéletesen (mármint funkciókban és árához képest) ahogy az le van írva és tervezve.
-
törölt tag
válasz szupermacs #63 üzenetére
Arról most ne is beszéljünk, hogy amúgy a RN az úgy negydébe kerülő telefon, akkor miért ne hasonlítsuk már a Mi6-hoz, aminek a topikja 1 hónappal régebbi, és csak 1500 körüli hsz van benne, aminek fogadjunk a fele arról szól, hogy melyik EU vagy HU rom működik jól, és melyik következő heti kiadásban javítják már végre a bugokat az 1-2 új háttérkép helyett.
-
hemaka
nagyúr
Erősen maffia pénzmosás szaga van az egésznek. Máskülönben már léptek volna valamit, nem toporognának egy helyben évek óta.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Nem is emlékszem,h olvastam volna valaha is a HTC-ről hogy nyereséges,és még mindig nem tűntek el. Igazi életművészek.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
törölt tag
válasz janeszgol #58 üzenetére
Ennyit számít a reklám. Ha rendesen áldoznának rá, akkor sikeres lehetne az U11 is. Mert még sehol sem láttam HTC reklámot se TV reklámokban, se online. Az ellenpélda a Samsung, mindenhol az jön szembe, ez pont elég ahhoz, hogy a tudat alatt beégjen a leendő telefon vásárló agyába, hogy mit is vegyen. Amiről nem tud az átlag, azt nem is fogja keresni. Ez az üzletpolitika sokkal rosszabb, mint a Sony üzletpolitikája. Ott legalább van némi reklámozás is. De még a szolgáltatóknál is ez a helyzet, nálunk pl. a helyi Tré üzletbe ha belépek, rögtön a legnagyobb demópult a Samsungé, mellette az iPhone, és utána a többi. Pl. a Sony pulton nincs is kinn minden, csak a belépő modellek. Hallgattam az eladókat, miközben vártam a soromra, és aki új készüléket akart új előfizetéssel, vagy kártyával, csak a Samsung valamelyik variánsát mutogatták. Esetleg valamelyik kínai modellt, ott is inkább csak a belépőket. Pedig van a kínálatukban HTC is, három szegmensben. Csak épp demó pult nincs, és raktáron se tartanak. Így nehéz lesz eladásokat produkálni, ha a központi raktárról kell rendelni, mert a vásárlók döntő hányada nem fog várni napokat, hogy legyen egy telefonja, hanem választ másikat, ugyanis azonnal szeretnék használni.
-
szupermacs
veterán
válasz kovaszoskeny #37 üzenetére
És az RN4 b20 topicban ebből a 7600 hsz-ból mennyi szól a romolásról? Ez a hsz számolás nem jelent semmit, nem releváns.
-
TheSaint
aktív tag
-
aelod
veterán
R.I.P htc kommentek 3.. 2.. 1..
-
joey04
titán
válasz janeszgol #58 üzenetére
1: de legalább a prémiumban toppon volt. most mit nem adnának, ha a prémium szegmensben olyan pozícióban lennének mint korábban.
2: igen, jó kis teló. én tudok róla, mégsem azt venném, sokkal előbb venném androidos vonalon a samu vagy huawei csúcskészülékét, mert ahogy említettem, adnak valami pluszt. reklámok meg nem hatnak meg, tv előfizetésem is csak a forma 1 meg focimeccsek miatt volt már az utóbbi időben, de már ahhoz sem kell.
-
janeszgol
félisten
-
kromatika
veterán
sajnálatos.
-
negro
őstag
btw szemelyes velemeny az, hogy HTC -nek onnantol aldozott be mikor ilyen valos eletben nulla jelentesegu szintetikus tesztekben kevesebb pontot szerzett mint egy azonos aru mobil es mert 10fps-el kevesebbett tudott egy szaros jatekban. Aminek a valos eletben, felhasznalas teren semmi jelentosege!
Komolyan en kb 10-en eves koromban jatszottam utoljara telefonon. Nokia Snake kb. Mikozben a HTC a Samsung S5-ig is sokkal jobb (anyagfelhasznaltsag, tartossag, megbizhatosag...) telokat csinalt mert nem 1 evre tervezte a mobilt, csak eppen ahogy irtam, kevesebb pontott kapott x teszt programban es a sok hulye gyerek ( szandekosan fogalmazok igy ) azt vette amivel jobban tud jatszani. Vegul is... erre valo az okos telo meg a 4/8 mag, jatekra b+
Majd igy, hogy samsunghoz kossem az S2 es S5 kozti idoszakban nem vette a HTC-et senki. Innen meg nehez felallni.
[ Szerkesztve ]
''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
-
negro
őstag
Nem mindenki! En majd 5 evig hasznaltam egy HTC Desire-t. Sokat megelt es mar kezdett szetesni de mukodott. Amoledes is volt. Egy akkori szamutol vagy ajfontol sokkal jobb volt, anyagfelhasznalasban is. Most A3 2016 van 1 eve de bizots meg lesz ez is meg vagy 2 evig plane igy, hogy rajta mar 7.0 is.
''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
-
joey04
titán
ez igaz lenne akkor, ha régen is ez lett volna a helyzet. de régen a htc pl. etalon volt wm korszakban és a droid korszak elején is. ma ez sajnos nagyon nincs így. a marketing sokat segíthet de szar termékeknél hosszútávon kevés, lásd nokia. így a manapság jól futó cégek sikerét erre fogni butaság.
-
H.Istvan25
senior tag
Pont ezt akartam írni én is. Hatalmas hiba a htc-nél hogy nincs egy kifejezetten csúcs szériájuk, amiről mindenki tudja hogy az a gyártónál a csúcs. A Samsungnál ott az S és a Note, Huaweinél a P és a Mate, LG-nél a G (külföldön a V is) de még az Alcatelnél is az Idol meg a Xiaominál a Mi. Ezekről (főleg a Samsung és Huawei szériáirol) még a mobilokkal keveset foglalkozó emberek is tudják hogy ez a "csúcs" mert már híres a sorozat. Ha azt mondom egy átlag gyereknek/csajnak hogy Mate 9-em van (vagy az előbb említett szériákból bármelyik) arrol tudja hogy mi. Ha azt mondanám hogy U11 arrol lehet nem tudná. Hogy is voltak a htc csúcsmodellek? Volt 2009-ben a Hero, utána Legend majd Desire (aztán kiadtak későb egy rakat középkategóriás cuccot Desire xxx néven). Utána 2012-ben One X majd simán One, utána One M8 (hogy a ..csába lett nyolc?), One M9, 10 most meg U11? Következő meg mi lesz? Miért nem lehetett kitalálni valami nevet a csúcsszériának? Mennyivel jobb lenne mondjuk most egy Desire 7 vagy One X5. Logikátlan teljesen
Huawei Mate 9
-
Enci1983
senior tag
Marketing, ennyi ami hiányzik mert egyébként korrekt készülékeik vannak. Így szépen lassan eltűnnek. Tele van minden Samsung és Huawei reklámokkal. Régebben sokkal erősebben nyomult az LG is, most meg? Sehol semmi.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal.
-
Joe.36
addikt
Az nincsen egy Huawei MediaPad M3 van még, abban komolyabb hang chip van az átlagnál, annál jobban szól, az S7E még senki nem panaszkodott a fórumában a hangja miatt, a gyári lejátszója szerintem se jó, power amp-vel nekem bőven megfelel zene hallgatásra.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz saddybaddy #23 üzenetére
ez rétegigény. ezzel nem lehet eladni tömegeknek valamit.
-
h4h01
senior tag
Amíg nincs összehasonlítási alapod, egy HTC 10, U11, LG V10-V20, Axon 7-tel, addig elhiszem, hogy így is gondolod
(#32) no more: Gondolom sok U11-et láttál élőbe mi?
ON: Jól mondták itt korábban..Nem elég csak megcsinálni, el is kéne tudni adni..Idén is egy marha jó csúcstelefont raktak le az asztalra, amire mindenki elismerően bólogat, szinte az összes tech oldal..Az edge sense, a hangzás, a hátlap azért elég egyedivé teszi szerintem..Az edge sense pedig egy olyan fícsör, hogy egyszerűen hasznos tud lenni és abszolút nincs semmi hátránya..Ellenben a samsung edge kijelzőjével, ami sokaknak kényelmetlen stb..
Egyszerűen a HTC nincs promózva, nincs marketing..Ilyen nyomkodóhelyeken (MM) is csak a samsung, csak az apple, meg pár huawei, és a nevenincs filléres kínai vackok..Nemrég voltam MM-ben, és egy rohadt HTC-t nem láttam kirakva, de szerintem a szolgáltatóknál sincs másképp..Az alsóbb kategóriás cuccokból lehet, hogy még kevesebb kéne + promózni kéne a cuccokat, mert ez a gyártó nem ezt érdemli..Tény vannak nagyon béna mellélövések, túlárazva az alsóbb kategóriában, de a high end telefonok azok mindig nagyon jók voltak..[ Szerkesztve ]
-
Kíváncsi vagyok, mikor kapnak észbe, hogy jelentősen túlárazott szinte minden telefonjuk...
https://www.coreinfinity.tech
-
speedy87
csendes tag
Én hallom a különbséget, habár nem akkora szintlépést, ugyanazon albummal (klasszikus) és fejhallgatóval (Grado SR80E), ha lemezjátszó+erősítő kombón megy és ha Spotify-n és telefonon (iPhone 6)
-
törölt tag
Semmi értelme a 24 bitnek, amíg a füled sem tudja ezt a felbontást, meg a lejátszód SNR értéke is elmarad attól a szinttől, amit egy dedikált lejátszó tudna. A bakelitet azért hallod másnak, mert más masterelés. Ha ugyanazt a mastert fogod 24/192-ben, lekonvertálod 16/44.1-re és akár még normális kodekkel 320-as ogg/mp3 formátumra, akkor vakteszten nem hogy a nagy felbontást, de még a tömörítettet sem fogod tudni megkülönböztetni. A telefonodnál sokkal jobb dedikált berendezéseken sem, ahol nem zajong még bele több rádióantenna meg egyéb hardver 2 centi távolságról.
-
fornettisuti
veterán
Értelmes cégnél már régen szélnek eresztettek volna pár vezetőt. Biztos a felső -és középvezetők 2-3 család sarjai, így pedig úgy vannak vele: "jóvan van az".
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
HawerKing
őstag
Nagyon helyes, csak igy tovább....
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
Joe.36
addikt
S7E + Power AMP nekem ez van, nagyon de nagyon jól szól !
-
saddybaddy
tag
válasz #16820480 #26 üzenetére
Hogy ne tudna,32 bit-es Sabre DAC + AMP-vel. Csak mutass nekem olyan helyet ahonnan le tudnék tölteni 32-bites zenéket (nincs ilyen). De hidd el, én már a 24 bit-es Vinyl RIP-től is lehugyozom a bokám annyira durván szól a V10-en. Utánna meg ugyanezzel a fülessel próbáltam zenét hallgatni a barátnőm S7 E-jén. Hát inkább hagyjuk,hogy mennyire szarabbul szól a V10-emtől...
[ Szerkesztve ]
-
Juhaszatti
addikt
válasz enginev3.0 #5 üzenetére
Van itthon Xiaomi, múltkor még a Tesco is hirdette. Meglepődtem én is.
[ Szerkesztve ]
-
Soleco
tag
Árukeresőn legnépszerűbb 100 telefon között egy HTC-t sem látok, régebb azért nem így volt. Elnevezés tényleg gáz, nem lehet átlátni melyik új, melyik régi, melyik felső, melyik alsó kategóriás stb..
Összedobnának egy korrekt alsó-közép kategóriás vasat, jól belőnék az árat, nem hiszem hogy ne lenne sikere.
-
Joe.36
addikt
Itthon a Xiaomi pl Edigital, Ipon stb ott vannak az élmezőnyben, mert nagyon jó az ár/érték arányuk, kíváncsi leszek eljutnak e a szolgáltatókhoz is egyszer ?
-
kovaszoskeny
aktív tag
"Xiaomi meg sok telefont elad, de őket hiába említjük itthon"
Redmi note 4 b20 topik hsz:7600 fél év alatt és ez csak az egyik variánsa
HTC 11 :1060 két hónnappla kevesebb idő alatt..Ébredj
Nem akartam az olcsobb htc hszeket linkelni mert az megalázó a htc-re nézve....
Ébredj!
Abe due dembella
-
Cathulhu
addikt
"éves összehasonlításban pedig 2,06%-kal mérséklődtek az eladások"
Mar bonthatjak is a pezsgot, toluk mar ez is nagy eredmeny, tekintve hogy zuhantak ossze evrol evre.
[ Szerkesztve ]
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
kovaszoskeny
aktív tag
Évek óta túlárazzák magukat és a lényeges bevált dolgokat butítják(pl boomsound) vesszenek
Abe due dembella
-
-
Swinegod
őstag
Amilyen dög randa lett szegény U11, nem csodálom
-
Soybex
őstag
Hát nem is csodálkozok ezen a híren. 110ért vesztegetnek egy 40 ezer ft-os tudású telefont és társai.. u11 jól sikerült, de nem fogja megváltani a htc-t. M8 volt a kedvencem tőlük pedig
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
Fitzgerald
veterán
"Nyomogatós" funkciókat helyett "gyomorforgató" funkciókat olvastam lol.
-
RaveForce
veterán
válasz Matada2.3 #22 üzenetére
Evo3Dbol aztan rengeteget adtak el... lenyomott aron esetleg.. a tobbi le lett irva ktsgkent.. :/
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
veterán
Hiába a kedvező fogadtatás... mégsem megy a szekér.
HARLEY-DAVIDSON
-
törölt tag
válasz saddybaddy #23 üzenetére
32 bitet nem is tud? Akkor nem kell...
-
Xaels
félisten
Ez a gyártó leépült teljesen, anno a WM időszakban és a Droid első éveiben tele voltak jobbnál jobb ötletekkel, a készülékeik tele voltak spiritusszal és ha rájuk néztél tudtad egyből mi az. Az M7-ig ez tartott is, de ott félre ment valami és önismétlésbe kezdtek, nem hallgattak a rajongókra és a piacra. Rengeteg vásárlót vesztettek és hiába csinos az U11 festése, önmagában sem formailag sem funkciókban nem rugaszkodik el a tucattól.
Emellé erőltetik a Vive-ot, tegyük hozzá odatették magukat, de az egy baromira kicsi piac és tartalmilag sem fejlődik elég dinamikusan, hogy fellendítse az eladásokat. Szívből szeretném ha magukra találnának, de félek már nem fognak tudni a jelenlegi gárdával maradandót alkotni.
-
addikt
Ilyen árak mellett nem csoda.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
Matada2.3
veterán
válasz AttilaNokia #19 üzenetére
Az Incredible S és Evo 3D évében? Kötve hiszem.
A fentiek, akik a marketingre gyanakodnak, én velük érték egyet. Ha a promoter vagy a napi 50 spot nem nyomja az ember arcába, hogy ezt vedd, akkor nem fogod. *erős közhely*
[ Szerkesztve ]
Finn the human
-
speedy87
csendes tag
Mivel a HTC-nek az okostelefon részlegen kívül csak a Vive van, ami még nem olyan elterjedt, nincs mire támaszkodni egy-egy rossz negyedévben. Ezzel szemben pl. egy Samsung, LG több lábon áll, ha kell, akár hosszab ideig is el tudnák tartani az okostelefonos részlegüket a többi ágazat bevételeiből (háztartási gépek, mobil-alkatrészek)
-
kbyte1024
veterán
Snapi 400-at 120ropiert nesze neked hát meg is érdemlik!!!
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
AttilaNokia
tag
Már hat évvel ezelőtt is veszteségesek voltak. Én inkább kreatív könyvelésre gyanakszom...
-
törölt tag
Vannak reklámjaik, de nem sok. Ellenben ingyen reklámozza őket a sok fan a közösségi médiában. Olyan fanboy serege van a Xiaomi-nak Kínában, amilyen még az Apple-nek sincs sehol.
Sajnálom kicist a HTC-t. Sok jó telefont csináltak, és az utóbbi években felmerült többször is, hogy vehetnék, de mindig az volt, hogy kijött egy jó, de nem zseniális telefon, és legalább annyiba került, mint a nagyok. Középkategóriában meg szörnyű, amit művelnek, onnan (és lejjebbről) inkább nem válogatok náluk...
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
+1
U11 hasznalokent mondom hogy kurvajo telefon. Nagyon kellene a marketing neki, teny hogy a regi modellekkel sok usert vesztettek.
Volt par telom az elmult fel evben, Honor 8 utan a masodik legjobb telefon amivel maximalisan elegedett vagyok.
Es igen, a csapbol is a nagymarka folyik, ha akarja az ember, ga nem.
OFF on:
A Huawei az mehet, szeretem oket is, van P9 a csaladban, Honor 9 meg lesz U11 melle
OFF vege.[ Szerkesztve ]
-
listi
tag
teljes identitászavarban vannak, rég a oneplussal, és társaikkal kellene versenyezniük, csak ezt nem képesek belátni..
-
batai15
félisten
Szépen le írtad én is ezt gondolom. Plusz az árazást sem engedheti meg magának, illetve azt sem hogy néha olyan röhejes specifikációval jönnek ,ami pár éves lemaradásba van a konkurenciához képest , ugyan azon az áron . Erre mondják hogy széllel szembe pisalni . Értem én hogy stílus meg stb de a piac nem ezt igazolja .
-
blagolf
senior tag
Nem neked akartam megfelelni, csak leírtam a cikkel kapcsolatos meglátásomat. Az utolsó mondat érinthet érzékenyen is, de úgy általában gondoltam ezekre a sz@rokra. Valljuk be. Minek minden évben másik telefon? Mert megetetik velünk. Én is ilyen vagyok, meg ezt az oldalt olvasók minimum 80%-a is. Azon meg nem kell csodálkozni hogy az a reklám idegesít a legjobban amit a legtöbbször adnak. A Fuimucil is idegesített.
Üdv, Zoli
-
Bwin87
tag
Ők maguk csinálták a saját kárukra
Sony Xperia 1 V
-
Soleco
tag
Xiaomi reklámok meg sehonnan nem folynak, elvileg még Kínában sem, mégis sikeresek. Viszont a marketing hiánya és a nem túl releváns árazás együtt lehet ha már sok. Sokat nem tudok a HTC-ről, milyen a támogatás, mennyire megbízható márka stb. de (gondolom) ha minőségi lenne, akkor a vásárlói is hűségesek lennének, és akkor megint lenne egy stabil piaca. . Nem minden a marketing.
-
lezuvius
őstag
Pontosan.
Nincs reklam, nincsenek promoterek, eladok nincsenek osztonozve a Htc fele, amig ez nem valtozik, addig azok lesznek a csucson, akiknel ezek megvannak. Az elmult 4 evben nem sikerult erre rajonniuk, akkor ezutan se fognak es a penzmag csak fogy...Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
blagolf
senior tag
A marketing hiánya. Ennyi a probléma. A Samsung, Apple, Huawei reklámok folynak a csapból is. A tévében nincs olyan fél óra hogy ne legyen Samsung reklám. Az emberek meg eszik, veszik a sok szart.
Üdv, Zoli
-
joey04
titán
Még ha éppen sikerül is egy korrekt készüléket letenni az asztalra, akkor sincs semmi plusz, semmi igazán egyedi ami miatt HTC kéne. Samunak ott a kávamentes mindenhova hajló super amoled kijelző, almának az ios, a huawainek a kedvezőbb ár (bár ahogy nőnek, ez sajnos egyre kevésbe igaz), egy xiaominak a kimondott olcsóság, hírhedt miui, meg néha villantanak valamit még ha erősen techdemó jellege is van, lásd mi mix. De egy htc (vagy sony, lg) semmi pluszt nem tud adni.
[ Szerkesztve ]
-
válasz forintuser #2 üzenetére
Hát esetleg
De pár éve még futott
LG, Sony, HTC, Motorola
Ezek mind csúsznak lefelé, legalábbis az LG-ről sem olvasok túl sokat, mondjuk az lehet az én hibám
Nokia meg visszajött, de minek
Xiaomi meg sok telefont elad, de őket hiába említjük itthon
-
.Szaki.
addikt
válasz enginev3.0 #1 üzenetére
Sajnos nagyjából ez a helyzet.
-
gazdi40
csendes tag
Szomoru de korantsem.meglepo hir . Tucat csucsmobilok arany aron itt az eredmeny .
-
forintuser
őstag
-
Már nem túl színes ez a telefon piac
Samsung, Apple, és egy két kisebb gyártó fut
Új hozzászólás Aktív témák
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Philips Sonicare ExpertClean 7300, 2 év gyári garancia
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB 12GB RAM Dual ÚJ, 2-ÉV GARANCIÁVAL, SZÁMLA + DOBOZ + TÖLTŐ SZETT!
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel