- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
weberzolee
aktív tag
Lehet, hogy nem ő találja fel, de ő teszi be úgy mobilba, hogy az használható is legyen, ne csak egy tech demó.
Kapacitív kijelző: 2007 iPhone
Proximity szenzor: 2007 iPhone
TouchID: 2013 iPhone 5S
Dual LED Flash: 2013 iPhone 5S
X64: 2013 iPhone 5S
Force Touch: 2014 Apple Watch
FaceID (3D!!!): iPhone X 2017
Kávamentes kijelző (értsd alul és felül is!!!): iPhone X 2017Ez mind trend lett azóta a mobilokban...De cáfold meg ha nem így van, és az itt felsorolt dolgok az előtte megjelent okostelefonok mondjuk felében már jelen volt. Mert azóta meg szinte mindben benne van/lesz...
-
tomboy0013
veterán
A simánál meg az ovális előlapi olvasótól vagyok rosszul. Az én ízlésvilágomtól marha távol álltak a Samsungok és ez azokat idézi számomra. Meg a hátlapi leolvasót jobban szeretem mint az előlapit.
(#2) FerencHerceg: Egy fokkal jobb, de egy kijelzőnél ne törje már meg semmi az egységességet. Ezek a belógó részek marha kiábrándítóak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ - Power Bank 10600mAh / 22.5W Akció! Csak 4.490 Ft!
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola,Vivo
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest