- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bekékült a Pixel 10a
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
úgy gondoltam, hogy valami hasonló elrendezést építhetnél otthon is, az ascension kicsit drága (meg macerásan beszerezhető) ház szétvágni
.de mivel mondtad, hogy nulláról építed így gondoltam érdekesebb házakat is linkelhetek, hogy akár így is lehet:. magad szórakoztatására még építhetsz valami különlegeset

-
proci985
MODERÁTOR
hm, sose tudja az ember, amíg nem próbálta
. meg dolgok idő közben alakulnak, én se úgy vettem anno a Cosmost, hogy akkor ez szép és jó, de akkor cserélni kéne az összes ventit (súlyosbítás: kétszer), meg akkor már elég szabályozó is kéne bele.egyébként lehetne kombinálni is, egy ilyen tetején pl elfér a sakktábla

-
FatalEror
addikt
Én azért megcsináltam,hogy érjen valamit.De igen szart se ér,igaz volt 2lyuk az egyiknek a felébe öntöttem ezt a szutykot másik felét fagyálló rugalmas flexibilis csempergival töltöttem ki a 2.-hoz meg a sarkon lévő építkezésnél kevertettem egy talicska jófajtát és csókolom.
Laminált paló alá az ajzat kiegyenlítőt preferálom,mert könnyebb vele dolgozni mint betonnal,és nem is merném alá tenni,mert megkockáztatom,hogy egy nappaliba 5év alatt ripityára törik a padló alatt. -
-
FatalEror
addikt
Betoncsiszoló és csókolom.
Hát nekem végül is mindegy,mert nem az enyém lesz.Betont nehéz megmunkálni az bajom vele,és elég kényes is locsolgatni,hogy ne repedjen meg ettől függetlenül nem tudom,hogy mennyire bírja a hőingást szóval remélem nem fog megrepedezni az állandó melegedés lehüléstől.Amúgy 5leteket csak PC-s modding terén vársz vagy egyébként is? -
Ringman
félisten
jahogyúgy, azt nem néztem.
akkor lehet a fedlap síkjára merőleges acélhevedert/szögvasat betonoznék be, hogy az a teknő belső oldala felől legyen. a hevederszárat furatolnám és vagy egy anyát hegesztenék a belső oldalra (bár csavart nem hegesztünk
), vagy menetet vágnék.az oldalfalat és a hevedert is utlólag fúrnám.
-
Ringman
félisten
-
Ми-8
csendes tag
Ahogy olvasom, nem ezzel fogsz lanozni járni

Egyébként ha már beton, és rögzíteni kellene a tetejét, akkor azt lehetne akár betonba fúrt csavarokkal is(ha az anyag nem bírja a fúrást, akkor eleve úgy önteni, hogy benne vannak a csavarok) Jó, macera mindig csavarozgatni, de hát ez eleve nem egy kapkodós ház lesz, ahogy olvasom. mondjuk valami ilyesmi, csak hosszabb szárral: [link]
-
föccer
nagyúr
Néhány hónapja csináltam már egy 35x35 cm-es betonlapot, amolyan gondolatébresztőnek. Azt most hazahoztam és rápróbáltam az egyébként is darabokban lévő alkatrészeket és azt kell mondjam eléggé szűkösnek ígérkezik a 35x35 cm-es méret. Talán úgy megoldható lenne, hogy ha az oldalfalak vastagsága ezt nem csökkenteni, de az eléggé macerás lenne megoldani. Így lehet, hogy 40x40-es gépház lesz, amiből lejön 2*6mm-es oldalfal vastagság. Ennél vékonyabb falat nem merek bevállalni, lévén ez is betonból lesz kiöntve.

üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Megrendeltem a sablont elvileg 5x5 cm-es kocka formák lesznek a saktábla mezői. Ha összejön, akkor ezt fogja körbe ölelni egy ~5 cm-es perem. Ez lesz a gépház teteje. Az aljában egy teknő szerüségben lesz a gép. Remélem ez egy 35x35 cm-es külméretekkel elég lesz a háznak. A vastagságát még nem tudom. Valahogy akkorának kellene lennie, hogy a táp és a cpu coolerr pont elférjen. Természetesen a gépházat úgy fogom tudni nyitni, ha a tetejét leszedjük. A tetjének a rögzítésére még nem találtam ki jó megoldást. Várom az ötleteket.
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Gaming notebook topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Házimozi belépő szinten
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 2700x, RTX 2060 Super, 16gb RAM
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Gamer Pc - Ryzen 5 3600x, RTX 2060 Super, 16gb RAM
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

.

Na jó most jut eszembe 1 éve is kevrtem de az ilyen bauhaus-os kamu zsákos beton volt én raktam hozzá még kavicsokat,hogy érjen valamit.