- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nandozo
tag
Feleségemnek vettem egy ilyet, teljesen jól mozog, needrom-on van 5-ös, 6-os android is rá.
Akinek fontos az, hogy jó látható legyen a telefonja napfényben is (kitétel volt, az IPS kijelzős telefon nem volt jó) annak szerintem nincs nagyon "más" választása ebben az árkategóriában.Másik kitétel a méret volt - kevés kecsesebb telefont láttam eddig - most a Samsung A3 (2015) ami hasonló, de az majdnem 3x annyiba kerül...
Fényképminősége elfogadható, tárhelye nem intenzív média használat mellett bőven megfelelő.
(amikor megnéztem, hogy mekkora helyet használ a telefonjába helyezett SD-ből és 2 GB- alatt volt, hát meglepődtem...)Sajnos kb 1 hónap után a kijelzője "meghalt" nem volt rajta kép, jelenleg szervízelik valahol kínában, remélem, hogy utána jó lesz és hosszú ideig kiszolgálja őt.
-
kekegsm
őstag
Van valakinek ilyen telefonja, vagy klónja (Kazam, Gionee, Blu, stb), amire sikerült magyar nyelvű, rendesen működő Lollipopot feltenni?
-
gg1876
tag
Üdv, a lányomnak vettem egy ilyet, egy ideig minden ok volt, sajnos nem tölt le és nem is frissít semmit a Play Áruházból. Cache-t már próbáltam üríteni, volt visszaállítás is, sajnos semmi eredmény. Van valakinak ötlete?
Esetleg Android upgrade?
Kösz.
-
jbush
tag
HBM = High Brightness Mode?
Ennyi pénzért meg szerintem is teljesen korrekt. -
fank70
csendes tag
Bárkinek, akinek nem központi kérdés a mobil.
-
atikom
csendes tag
4 dolláros telefon is létezik ám
-
.DLL
veterán
Ja és persze Allview X2 Soul mini is.
-
judas13
addikt
válasz
SkyLine3000 #30 üzenetére
-
.DLL
veterán
Már az alcímen röhögtem
mennyire evidens! (persze bármely kínai készüléknél) A cikket pedig élvezet volt olvasni, egyre koherensebbek a tesztek, integrálva a jópofa megfogalmazásokat. ;D
Ami miatt elgondolkozom a vételén az az USB OTG bemenet, és az Amoled kijelző. E páros alkalmassá teszi egyes (még wifi nélküli) kamerákhoz, DSLR-ekhez is másod-/külső kijelzőként használni. És a 97 gremmos tömege szintén baráti, ha pl. kézi stabilizátorra kell feltenni. Már ezért megéri az árát.
-
törölt tag
Külsőre nagyon bejön.
-
Vartanus
őstag
Sokan írtátok fájó az 1Gb ram.
Nos nekem az a netto össz-vissz 10Gb tárhely sem túl szimpatikus. Pár zenei album, képek videók és emellé kb pár alap app fér fel.
Én is sokáig egy MT6592-es telot gyűrtem 2/16(bővíthető) a Lenovo A806 személyében és ilyen társakkal szerintem ma is bőven jó az a SoC. -
Sebhelyes
senior tag
1GB RAM – nem szekszi
-
Mercel
senior tag
Imádom a szép nőket.
De a szép és értelmes nőket még nagyra is tartom. -
Mercel
senior tag
Értem, hogy kecses és olcsó.
De a hardver és ami fájóbb, a szoftveres alapok is nagyon elavultak. Biztonsági szempontból a 4.4-es android nem éppen életbiztosítás. -
Oldmobil
aktív tag
Úgy látom, nincs rajta értesítési LED, akinek van ilyen meg tudná nézni, hogy az előlapi gombok háttérvilágítása funkcionál-e értesítőfényként?
Köszi! -
H.Istvan25
senior tag
Mi az a dobríj gyeny-tal köszönő készülék?
-
Dzsekkk
csendes tag
válasz
tha_answer #29 üzenetére
Sztem Mini lesz az
-
SkyLine3000
addikt
válasz
tha_answer #29 üzenetére
Kit érdekel a kocsi!?
-
Shadowprince
csendes tag
A stílus továbbra is kegyetlen jó, a teló pedig ennyiért nagyon kezdő androidosoknak alap dolgokra teljesen jó, esetleg másodlagos/fesztiváltelónak.
-
takacsbotond
őstag
Csak halkan megjegyzem, hogy használtan ennyiért már majdnem LG G2-őt kapni Snapi800-al, és 2gb rammal, ami még jó is valamire.
Ez a készülék csak arra jó, hogy megutálja valaki az android rendszert. -
csongi
veterán
Ez az soc a ram miatt dadog. Nekem is volt ilyen 2 giga rammal es bizony AOSP rommal 30ezret guritott antutba.
Viszont, azok akik valoban nem a mobilneten lognak fraszbukoznak. Tokeletes minosegi keszulek. Es altalanos hasznalatra tokeletes. Kar az 1Gb ramert. De 6os Androiddal elviselheto lenne. -
Dzsekkk
csendes tag
válasz
tha_answer #23 üzenetére
van
-
JoeYi
őstag
mit lehet tudni a tesztíró hölgyről?
Amúgy kár hogy pont a memórián spóroltak, bár anno az SGS2 is jól elvolt
-
BOBAKILL
őstag
Jó lett a teszt, a telefon sem rossz. Ennyi pénzért meg pláne elfogadhatóak a kompromisszumok.
És végre van a tesztben szelfi mintakép is. -
válasz
Lotusomega #19 üzenetére
Ehh, ügyes
-
Lotusomega
senior tag
Engem a reklámja meggyőzött
[link]Egyébként korrekt kis teló, kár az 1 giga ramért, x5 pro tudja ugyanezt több rammal, amoled nélküli kijelzővel. Külsőre viszont sokkal jobban tetszik.
-
janeszgol
félisten
Arahoz kepest teljesen rendben van a telefon. A kamera is boven hasznalhato.
-
judas13
addikt
Egy mágus sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akar.
Amúgy kéne ha csak telefonálásra használnám...
-
Dzsekkk
csendes tag
Jó kis telefon, akinek kevésbé számít a hardver, de a kialakítás annál inkább annak jó választás lehet. Meg mondjuk bejön neki az AMOLED kijelző, ami pl. az említett konkurensek egyikében sincs.
Amúgy ez a teszt most egy kicsit nyakatekerten sikerült, habár nagyon kedvelem az új kolegina írásait.
A selfie tesztkép alapján pedig nem csak okos... -
Próféta
tag
Szerintem megéri az árát. A prémium kinézetet (akinek kell) meg kell fizetni, szóval az 1 GB ram ellenére, ennyi pénzért, ez jó ajánlat. Nekem inkább ez kéne, mint a doogee.
-
Fejvadi
nagyúr
Ha nincs szükség nagy erőforrásra, akkor nem rossz és elég jól is néz ki.
-
-
batai15
félisten
vicc az ára, de a specifikáció is. legalább nem ronda.
-
tjb007
nagyúr
„A grafikus feladatokért egy négymagos Mali-T450-es felel”
Nem kell oda az a T.
A 3G pedig 42Mbps-t jelent. -
Awww... Hát dunno, annyira azért nem olcsó, és nem igazán értem az engedékeny hangokat sem. Kicsivel drágábban már kapni MT6735-ös (tehát modernebb), LTE képes, 2GB RAM-al szerelt telefonokat. Illetve nagyságrendileg ennyiért is ott van a már említett Doogee X5Pro, illetve már létezik az X6 Pro is, 5,5"-os kijelzővel.
1GB RAM sajnos manapság már kevés, amikor a felhasználók jó részénél fut a Facebook, Waze, Viber, stb.
Minimum a 1,5GB, de inkább a 2GB RAM, amivel ki lehet lépni a piacra. -
s4tch
veterán
Anno a mobilarenás írás nyomán rendeltem egy ismerősömnek egy Leagoo Lead3-at. Jó volt, amíg működött. Egyébként konkrétan szerelhetetlen a telefon.
Ez meg egy fémházas, gorilla glassos, tényleg döbbenet szép telefon. Gionee-ként volt a kezemben, rákívántam rendesen. Össze sem lehet hasonlítani a műanyag izékkel, és egy női kéznek minden kiterjedésében kezelhetőbb, mint a Doogee X5 (amit egyébként szintén kiváló vételnek tartok).
-
hemaka
nagyúr
Alap telónak teljesen jó.
-
Neck
veterán
válasz
tothmaxy182 #2 üzenetére
Telefonálni, netezni ez is elég. Amilyen céges telókat vágnak az emberhez, ez ahhoz képest egy Rolls Royce. Anyaghasználat szempontjából a Doogee-hez képest is az.
-
Wesder
titán
válasz
tothmaxy182 #2 üzenetére
Én is doogee-val érvelnék, vagy angol raktàrból a leagoo elite 5 35 ezredesért. Igaz utóbbi 5.5"
A döbbenetesen kevésre én azt hittem hogy olyan 40$ körüli lesz a cucc. -
-
tothmaxy182
őstag
Piszok jól néz ki, meg minden... De ma már nem vennék 1 giga RAM-os telefont, semennyiért! Még 25ezer forintért sem (ami áfával együtt már kb 30ezer forint). Ennyiért már magyar garival kapható a Doogee X5Pro, ami persze valószínűleg egy igénytelen valami ehhez képest, de mégiscsak benne van a 2 giga RAM...
-
mike1334
veterán
Mobiltelefonra nincs vám, értékhatártó függetlenül. Áfa persze van.
Hogy on is legyen. Ennyi pénzért vicc, másodtelefonnak, fiatalabbaknak töléletes ennyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest