- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
Btw a második videó jóval érdekesebb lesz sokkal gyorsabb autókkal, igazi high-end masinákkal...
és elég sok előzéssel a multiclass versenyből kifolyólag.
Azt kéne kitalálni, hogy miért van ez az enyhe visszhangzás felvétel alatt.
-
fLeSs
nagyúr
Ha két hasonló sebességű vezető közül az egyik hibázik egy nagyot akkor nyilván a másik megelőzi és akkor ha ő nem hibázik a verseny végéig akkor elől marad.
elég egyszerű. Ezen a versenyen amúgy az orosz emberke egyszer hibázott, a rajtnál beragadt mert ő indult 3. helyről én meg 4. helyről. Én megelőztem a legelején és onnan nem tudott visszaelőzni, ennyi történt.
A szimulátor attól szimulátor, hogy mindent megpróbálnak szimulálni benne.
igen, a gumik hőmérsékletét, kopását is, aerodinamikát, lengéscsillapító stb. Amíg a gumi hideg addig csúszós, ha túlmelegednek mert farolgatsz vagy ilyesmi, akkor is csúszósabb. A kopás meg abban jelentkezik, hogy egyre nehezebb bevenni kanyarokat -> lassulsz szóval nő a köridőd.
Volt régen Need for Speed (arcade) és Live for Speed (szimulátor), ez még most is nagyon jónak tekinthető, főleg az FFB-je.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Bjørgersson #3 üzenetére
dxtory-val, mert a shadowplay nem támogatja a surroundot.
-
fLeSs
nagyúr
iRacingen van egy pontozásos büntetőrendszer. 17 "hibapontot" lehet max összegyűjteni, utána kizárnak a versenyből
1x (hibapont) ha kimész 2 kerékkel a pályáról vagy kis kontakt
2x elveszted a kontrollt az autó felett (megpördülsz) vagy nagyobb kontakt
4x komolyabb kontakt vagy ütközésMinél kevesebb hibapontot szedsz össze a versenyeken, annál magasabb licenszet érhetsz el, annál többféle autóval versenyezhetsz és annál inkább biztonságosnak tekinthető a vezetésed. Szóval itt a többi szimmel ellentétben a biztonságos vezetés az elsődleges, de attól még ha van két hasonló időt futó versenyző akkor láthatsz előzéseket köztük, de (többnyire) ütközések nélkül. A leszorítás meg blokkolás és hasonlók büntethetők a verseny után, szóval ezt nem fogsz itt látni. A valóságban sem tartanak fel egy 1-2 mp-cel gyorsabb versenyzőt, mert nincs értelme.
Amúgy ha felmész egy pub rFactor/Assetto Corsa szerverre versenyezni azt fogod látni, hogy az első kanyarban eltűnik a mezőny fele vagy mégtöbben, mert széttörik egymás autóját.
Ők a T1 herók (turn1/első kanyar hősök, az első kanyarban akarják megnyerni a versenyt). Épp emiatt jó az iRacing, mert itt az ilyenek (idióták) nem jutnak feljebb a "ranglétrán" szóval a feljebbjutottaknak már nem kell az ilyenektől félnie (általában, mert véletlen ütközések mindig vannak).
Itt most egy olyan versenyt sikerült felvennem, amiben az orosz emberke lényegében ugyanolyan gyors volt mint én (elég ritka az ilyen), szóval ő sem tudott megelőzni és én sem tudtam tőle elhúzni.
Ez az autó (Mazda MX-5) elvileg manuál H-váltós, de én bekapcsoltam játékban az autó-kuplungot, szóval a kormányom paddle-váltójával (nemtom magyarul hogyan mondják) váltottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged