Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Jajaja értem. Nem semmi.
Jó, nekem kb nulla infóm volt eddig a simulátorokról. Az LFS-t próbáltam, de az első kanyart se tudtam bevenni...
Azért más ha az ember nem érzi a fizikát... könnyebben tapossa a lába a gázt.Na, jól hangzik akkor a köv. videó. Kíváncsi leszek rá. Ezt is majdnem végignéztem am, mert a kommentelés tetszett...
(még a végén Tirexi nyomdokaiba törsz!
)
-
Dany007
veterán
Áhhá! Így már érthetőbb a dolog.
A rendszer maga szűri ki a szabálytalanságot meg az ütközéseket ezáltal.
Ami azért tényleg nem rossz.Csak nekem valamiért a MIhelisz féle túraautó mutatvány jutott eszembe, ahol az első kanyarban rommá törik egymást, de ahogy látom itt is van ilyen csak a kezdők között
De egyébként így tényleg pozitívum.
Viszont tényleg csak a sebesség játszik? Ügyesség mondjuk... hogyha hibázik a másik, akkor betudsz előzni és hiába ő a gyorsabb, ha tudsz akkora előnyt szerezni ami kitart a verseny végéig akkor már meg is verted elvileg.Ami még feltűnt, hogy mondtad az elején, hogy a gumik még nem elég melegek(!)! Most arra gondolsz, hogy a játékban olyan fizika van, ami még a gumik hőmérsékletét és az ettől függő tapadást is képes szimulálni? : o Mert kezdem eldobni az agyam!
Nekem a szimulátor dolog megakadt a life for speed (asszem így hívták)-nél és ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest