- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Newyorker
addikt
Michael Jackson boncolása után a halál oka ismeretlen!
Befejezték a több órán át tartó boncolást a törvényszéki orvosok, de egyelőre nem tudták megállapítani Michael Jackson halálának okát, nem tudják, mitől állt le a légzése és a szíve - adta hírül több amerikai és európai hírportál.
A törvényszéki orvosi hivatal és a boncolást végző patológus több tesztet is kért, köztük neuropathológiai és pulmonológiai tesztet is, amelyekből arra derülhet fény, hogy milyen gyógyszerek lehettek a szervezetében halálakor.
A tesztek eredményére 4-6 hetet is várni kell - mondta a Los Angeles megyei törvényszéki orvosi hivatal szóvivője, Craig Harvey.Ennyit lehet tudni hivatalosan, a többi csupa feltételezés, amelyet egyes források megerősítenek, mások cáfolnak.
Például - bár ellentmondóak az eddigi információk - úgy tudni, hogy az énekes naponta kapott fájdalomcsillapítót, feltételezések szerint Demerolt. Több forrás is arról ír, hogy a szívleállás előtt fél órával is beadtak neki egy injekciót.
Mások viszont, akik a sztár társaságában töltöttek órákat, elképzelhetetlen, hogy fájdalomcsillapító szereket szedett volna.Mindenesetre egyre erősebbnek látszik az a gyanú, amit a családtagok és a popsztár egyik volt menedzsere is megfogalmazott, hogy Michael Jackson halálban közrejátszottak valamilyen gyógyszerek.
-
Newyorker
addikt
Azt hiszem ezek a nyilatkozatok mindent elárulnak:
"Nagyon szomorú vagyok és minden érzésem össze van zavarodva. Megszakad a szívem gyermekeiért, akik mindennél fontosabbak voltak számára, valamint a családjáért. Óriási veszteség ez minden szinten, amit nem lehet szavakkal kifejezni" - szerepel abban a közleményben, amit Lisa Marie Presley, Elvis Presley lánya adott ki, aki Michael Jackson felesége volt az 1990-es évek közepén.
Jacko testvére, Janet bánatát és letörtségét hangsúlyozta bátyja "hirtelen elvesztése" kapcsán és Kaliforniába repült, hogy a Jackson-családdal legyen.
A Beatles egykori tagja, Paul McCartney honlapján emlékezett Jackóra halála kapcsán. "Rendkívül szomorú és sokkoló, ami történt. A sors megtisztelt azzal, hogy együtt dolgozhattam Michaellel, aki óriási tehetségű srác volt, nemes lélekkel. Zenéjére örökké emlékezni fognak, az együtt töltött időhöz kapcsolódó emlékeim mindig örömteliek maradnak" - fogalmazott Paul McCartney.
"A testvéremet vesztettem el, lelkem egy része távozott vele. Ő volt a tökéletes szórakoztatóművész, akinek munkássága örökre nyomot hagy a világon" - mondta Quincy Jones, aki leghíresebb lemezeinek, az Off The Wallnak, a Thrillernek és a Badnak is producere volt.
"Csak sírok a hír hallatán" - mondta Madonna. "Egy zsenit vesztettünk el, aki nemcsak a popzenének, hanem az egész zenének igaz nagykövete volt" - nyilatkozta Justin Timberlake, aki Jackót tartotta példaképének. "Tetőtől talpig tehetség volt" - vélekedett Slash, a Guns ,n, Roses gitárosa, aki a Black Or White című dalban dolgozott vele.
"Kedves, ártatlan, csodálatos ember volt. Életem végéig hiányozni fog" - nyilatkozta az Entertainment Tonight tv-műsornak Liza Minelli.
"Ahogy nem lesz több Fred Astaire és Elvis Presley, vagy Chuck Berry, nem lesz soha többé Michael Jacksonhoz hasonló. Tehetsége, vonzereje, rejtélyessége legendává teszi őt" - búcsúzott tőle Steven Spielberg.
"Elvesztette gyermekkorát és ez végzett vele. Nehéz elviselni azt a traumát, hogy valaki hirtelen híres, milliomos, legenda lesz" - mondta róla Uri Geller mágus, aki hosszú évek óta közeli barátja volt. Arnold Schwarzenegger volt filmsztár, kaliforniai kormányzó szerint "a világ elvesztette egyik legbefolyásosabb személyiségét, ikonját". John Landis filmrendező, a Thriller korszakalkotó klipjének alkotója emlékeztetett arra, hogy Jacksonnak "nehéz és bonyolult élete volt, és minden tehetsége ellenére tragikus figura maradt".
Én sem tudok más véleményt írni, mint ahogy a nagy emberek ezt fentebb leírták, én 1980-ban születtem és az Ő zenéjén nőttem és mit is mondhatnék a mai napig nem találok nagyobb zenészt és nagyobb táncost mint Ő volt.
R.I.P. Jacko
Új hozzászólás Aktív témák
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Robotporszívók
- Háztartási gépek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Jogász topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest