- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Netmaster
tag
válasz
Hedgehanter #196 üzenetére
Mondsza, longolod?
-
Netmaster
tag
válasz
Hedgehanter #186 üzenetére
Látjátok, Equitasnál a BÉT-en annyit daytrade-elnétek, amennyit csak akartok.
-
Netmaster
tag
válasz
Hedgehanter #180 üzenetére
Értem, szóval lefelé van hely, de te longolod, logikus.
-
Netmaster
tag
válasz
Hedgehanter #175 üzenetére
Kezd egyre izgalmasabb lenni.
-
Netmaster
tag
válasz
Hedgehanter #170 üzenetére
Hova felfele?
-
-
Netmaster
tag
Igen, elég szép divergencia van a szokott dolgokhoz képest, markáns USD gyengülésben vagyunk (lehet, rájöttek az sem jobb a deákné vásznánál?
), de közben az arany és az olaj is beesett. EURHUF-hoz annyit, hogy ennél magasabb csak a Kósa-Szijjártó manővernél volt, szóval nem áll túl jól, új csúcson (még) nincs, és egyelőre BUX sincs új mélyponton, végülis nem sietünk sehova.
Meglátjuk meddig lesz pattanás, részemről maradok a beleadásnál, középtávra. Arra azért nem árt figyelni, hogy folyamatos rendeződés van a piacon, én semmilyen összefüggésre nem építenék hosszútávon. DAX és S&P aránya teljesen megváltozott az utóbbi két hónapban, nemesfémek utóbbi időben hol dollárerősödés mellett is erősödtek, hol fordítva, devizák is elég érdekesen mozogtak.
-
Netmaster
tag
Alakulgat.
-
Netmaster
tag
válasz
Hedgehanter #73 üzenetére
Egyelőre.
-
Netmaster
tag
válasz
Hedgehanter #70 üzenetére
Amíg az EURUSD-t tolják felfelé, addig ez is mehet még.
-
Netmaster
tag
Majd az lesz az igazi nyomda, amikor rájönnek, hogy az amerikai államkötvény egy fikarcnyival sem jobb a görögnél, és elfogynak a vevők.
Ez a japán faszi meg semmit nem tud, Kósára bezzeg már akkor esnek a piacok, amikor csak megköszörüli a torkát.
Viccesek ezek a blogok, remélem jót szórakoztál.
Én már csak maradok Nyilasinál és Vakmajomnál.
-
Netmaster
tag
Az igazi "shortosok" évekkel ezelőtt óta várják a (gazdasági) összeomlást, ilyen távlatban pár év ide vagy oda nem számít. Részvényeknél meg hülye aki azt hiszi, hogy napok alatt egyenesen mínuszba megy az árfolyam.
Védik azt ezerrel. Ráadásul ha a FED beindítja a pénznyomdáját, tényleg olyan bika lesz itt, hogy csak na.
-
Netmaster
tag
Szépen indult, de nap végére ronda lett, amolyan chokito - ronda és finom.
Ki mire tippel, melyik záróár lesz előbb Dow-ban: 10k feletti, vagy új idei mélypont? -
Netmaster
tag
Tőzsdén egyetlen dologban vagyok biztos, a számlám aktuális állásában. Tehát nem.
Viszont rajzoltam Dow chartra: http://www.imagebam.com/image/069a9d83533461
Lehet mondani, hogy a trendvonalak kamuk, meg a mozgóátlagok számítanak, én csak behúztam néhány párhuzamos vonalat. Biztos véletlenül néz ki így. -
Netmaster
tag
Nem túlzottan szeretem ezeket a tőkeáttétes ultra ETF-eket, volatilis/ellened menő piacon hosszabb távon garantáltan szívsz velük. (fiktív példa, piac esik egyben 10%-ot, majd emelkedik 11-et, akkor szinte ugyanott van, ahonnét elindult, a 3x ultrád esik 30%-ot, majd emelkedik 33-at, az eredmény az eredeti 93%-a; ha nem egyben, hanem apránként esik-emelkedik, akkor még gyatrább a vége).
-
Netmaster
tag
http://seekingalpha.com/instablog/527491-jason-farkas/63771-chinese-bubbles
Ezt fújják most a kínaiak. Illetve csak részben, érdekes lesz az is, hogyan alakul majd a hatalmas gyártókapacitás sorsa a jövőben. Nyersanyagokat nem longolnék az elkövetkező időben. -
Netmaster
tag
Az, hogy előre beárazódik-e, majd kiderül, a Lehmant sem árazták be előre, csak egyik napról a másikra csődbe ment. (gondolom egy-két bennfentes azért kidobálta előtte a részvényét, de kb. ennyi)
Én inkább Jenga toronyhoz hasonlítanám ezt az egészet: tuti biztos, hogy összedől, de amíg lehet mindenki pakolgatja a szinteket.(igaz, földrendés is tuti biztos, hogy lesz valamikor, de nem érzem az összefüggést, hogy a mi tevékenységünk okozza
)
Oké, deficit alatt valami görög vs. német különbséget értettem, tényleg szinte mindenhol van, csak nem mindegy mennyi. A kiadásokat amúgy is mindenhol vissza kell fogni. Igen, valami megoldást találnak minden bajra, de nem biztos, hogy eurón belül marad, lehet pont az lesz a megoldás, hogy kihajigálják a renitenseket.Sok görögéhez hasonló pénzösszedobást nem visel már el az eurózóna.
-
Netmaster
tag
Én azért tudnék mást is mondani. Deficit akad az USÁ-ban is, Kínában pukkadóban van egy ingatlanlufi, EU-ban a komoly baj még el sem kezdődött, Görögország a jéghegy csúcsa csupán, illetve a kiadásokon mindenhol faragni kell. Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Rallyt azért még nem zárom ki, párszáz pontot mehetünk fel DJ-ban, lehetne ott egy szép fejváll. De hogy valójában mi történik, meglátjuk. -
Netmaster
tag
Ha ez akkora fless (sőt, fLeSs
) volt, akkor mit keresünk újból 10k környékén?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Trollok komolyan
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged