- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
Where the hell is Matt?
Matt Harding következő videójának egyik helyszíne Budapest lesz. A szokásos táncát ma délután 4-kor a Halászbástyánál lejti majd. Lehet menni, ha valakinek kedve van hozzá
-
brownus
veterán
-
7
addikt
Párnacsata ma este 4-től!
RészletekSzabályok
1. puha párnát hozzál
2. csak párnás embert üss
3. a szemüveged vedd le
4. a párnacsata addig tart, ameddig tart
InfoNemzetközi Párnacsata Nap lesz április 3-án, szombaton. Ezen a napon világszerte püfölik egymást azok, akik szerint a közterek nem csupán szemlesütött közlekedésre valók.
Ha úgy gondolod, hogy a válságban helye van egy vidám közösségi akciónak, gyere oda április 3-án délután 4-re egy vagy több párnával a hozzád legközelebbi helyszínre, és várj a jeladásra.
Városok
Budapest, Clark Ádám tér, 16:00
(szervező: 4K!)
Debrecen, Egyetem tér 1, 16:00
(a Főépület mögötti Kossuth Kollégium épületei közötti terület)
Dunaújváros, Dózsa Mozi előtt, 16:00
(szervező: DLST)
Győr, Városháza tér, 16:00
(szervező: Jedlik DÖK)
Kecskemét, Fő tér, 16:00
(szervező: KÁEFTÉ)
Miskolc, Hősök tere, 16:00
Salgótarján, Fő tér, 16:00
(szervező: LokArt)
Szekszárd, Garay tér, 16:00
(szervezi: Vince és Böla)
Székesfehérvár, Városház tér, Országalmánál, 16:00
Szolnok, Kossuth tér, a Kő színpadnál, 16:00
Szombathely, Fő tér, 16:00
Veszprém, Kossuth utcán, a nagy óránál, 16:00
-
Unique girl
csendes tag
Sajnos nem sikerült elmennem a rendezvényre, ugyanis másnap utaztam haza, és össze kellett csomagolnom, stb... A többiek szerint remekül sikerült, a videó pedig az alábbi linkre kattintva tekinthető meg: http://www.youtube.com/watch?v=Z1cnwElwMWg
-
7
addikt
válasz
Unique girl #60 üzenetére
Na hogy sikerult?
@niti: Van rola felvetel?
-
niti
aktív tag
Ma Kecskeméten volt egy Michael Jackson tribute flashmob. Kb 50-en táncoltak a számaira. Hangulatos volt.
csak sajnos nem látták túl sokan.
-
7
addikt
válasz
Unique girl #39 üzenetére
-
Unique girl
csendes tag
Mi most konkrétan olyat szervezünk, ami egy régi, ki nem adott xbox reklámban volt (ha jól tudom): az emberek pisztolyt formáznak a kezeikkel és lelövöldözik egymást, majd, mintha mi sem történt volna, közömbös arccal hazamennek.
Jóóó lesz!
-
lúzer
veterán
ezek semmik amikbe belenéztem
volt egy gáztámadásos amit láttam, beájultak jó páran az aluljáróban, mintha mérgesgáz terjengene.
na az hatott rendesen... -
7
addikt
Nemzetközi Párnacsata Nap lesz április 4-én, szombaton. Ezen a napon Fokvárostól Caracas-on át Seattle-ig világszerte püfölik egymást azok, akik szerint a közterek nem csupán szemlesütött közlekedésre valók.
Ha úgy gondolod, hogy a válságban helye van egy vidám közösségi akciónak, gyere oda április 4-én délután 4-re egy vagy több párnával a hozzád legközelebbi helyszínre, és várj a jeladásra.
Szabályok:
1. puha párnát hozzál
2. csak párnás embert üss
3. a szemüveged vedd le
4. a párnacsata addig tart, ameddig tartEddigi magyarországi helyszínek:
Budapest
Duna korzó, Vigadó előtt, 16:00Debrecen
Kossuth tér, 16:00Eger
Dobó tér, 16:00Győr
Városház tér, 16:00Mohács
Széchenyi tér mellett, az Óránál, 16:00Pécs
Széchenyi tér, 16:00Salgótarján
Fő tér, 16:00Sopron
Kodály tér, 16:00Szombathely
Fő tér, 16:00Ha a városodat nem látod a listán, és ezt elfogadhatatlannak tartod, vedd kézbe a helyi szervezést és vedd fel velünk a kapcsolatot az info@negyedikkoztarsasag.hu –n.
Tavaly itthon összesen több mint ezren püföltük egymást. A pesti csata így nézett ki:
[link]A csata előtt még nézz rá a honlapra, előfordulhat, hogy változik valami:
www.negyedikkoztarsasag.huA nemzetközi honlap:
www.pillowfightday.com -
Lasy
veterán
hol vannak már azok az oldalak amik ezzel foglalkoztak???
pl.:
flashmob.com, flashmob.hu..... -
Xantomas
őstag
Sajnos nem vízágyúval jöttek a rendőrök
Csak a Bazilika elött rendezett "buliban" voltunk benne, de amikor páran már a szökőkút vizét fröcskölték két kézzel mindenfele, illetve nem utolsó sorban jöttek volna ki a templomból az esküvő végeztével, akkor már szóltak a rendőr kartásrak, hogy szépen fogjuk magunkat, és vonuljunk arrébb.
A keménymagot a két fős rendőrsorfal megindította az Astoria irányába(ebben már van gyakorlatuk) Ők a Gödörnél leltek újabb csatatérre, ahogy a képeken is látszik.
Páran papucs, szandál le, fegyver vállhoz, és megindultunk száradni a Duna part irányába, majd a Margit szigetre.Nem egyszer hátulról nyakon öntöttek egy vödörnyi algás vízzel
Az íze már nem volt olyan jó.
A permetezővel rohangáló kissrác, és a tálcás spártai harcos volt a favorit, lányok közül meg a fekete szoknyás, fehér-kék felsős kis töltött galamb
-
kavicssli
addikt
ez a fagyás nagyon cool!
-
cizoe
őstag
-
Muton
addikt
jó ez a kútimádós videó. egyből a Populous ugrott be. valyon mennyi manát termeltek?
-
Chapell
aktív tag
-
Xantomas
őstag
Kihagyhatatlan, ahogy a párnacsata is!
-
brumesz
aktív tag
Sziasztok,én tudok egy flashmobról,ami itt lesz budapesten,a közeljövőben!Becopyzom a szöveget
"A hőség elviselésére július 19-én, szombaton köztéri vízicsatát rendezünk, valahogy így:
Ha szerinted is az a legbölcsebb dolog, amit az ember egy kánikulai napon tehet, hogy ismeretleneket önt nyakon vízzel, legyél ott három óra előtt három perccel a Bazilikánál.
Hozz magaddal vízipisztolyokat, pumpákat, vízzel töltött lufikat és zacskókat, nehéztüzérségnek piros tűzoltóvödröt, meg persze olyan ruhát, amiben nem baj, ha bőrig ázol.
Csata előtt a Gödörnél vagy az Erzsébet téri szökőkútnál tankolj fel, a Bazilikánál lévő kutak vize csak tartalék.A szabály, hogy nincs szabály.
A csata addig tart, ameddig tart.
A civileket kíméld meg.Ha meg ránk hívnák a yardot, meglátjuk, ki vízágyúz le kit!
Ha 19-éig váratlanul véget érne a globális felmelegedés, és 25 fok alatt lesz aznap a hőmérséklet, automatikusan elhalasztjuk a csatát egy héttel. Ha egy héttel később is rossz idő lesz, akkor akár hóviharban is megtartjuk.
Hivatalos időjárás itt:
Az akció előtt meg a biztonság kedvéért nézz rá a www.negyedikkoztarsasag.hu –ra.
Találkozunk július 19-én, szombaton, három perccel három előtt a Bazilikánál, addig meg küldd tovább azoknak a levelet, akiket vizesen szeretnél látni! "
gyertek ti is,PH-sok!
-
7
addikt
Ezzel az a baj, hogy csak egy flash mob koppintása reklámnak megcsinálva.
De ha már az, akkor ezt is érdemes megnézni, mert tipikusan jól van leszervezve. Megvan a kezdő jelzés (két szervező egymásra fogja a "pisztolyt"), aztán az újabb jelzés (BANG!) a csődület következő fázisához. -
MIFtIli
aktív tag
ilyen fagyósat, csinálhatnánk a nyugatiban például
-
Sidaries
őstag
Nagyon frankó! Kéne ilyen ide is.
-
Xmodule
őstag
hehe, Erről már régebben olvastam. Volt olyan úgy emlékszem, hogy a hősők terén megbeszélt időpontban napsütésben kinyitották az esernyőt meg valami olyasmi is rémkik, hogy a metroban fejjel lefelé olvasták az újságot
Amugy a fagyás az hatalmas! de ez a csirkés is klassz -
CSorBA
őstag
Hehe, tán iwiwen olvastad az új menüpontot?
-
Pero
senior tag
-
Lasy
veterán
De jo is feleleveníteni a régi emlékeket.
-
agent_k
őstag
Hát ez csodálatos...
Talán ezért van nekem kevés barátom és ezért nem szeretem a gügyülike közösségeket...
Nagyon átvettük ezt a fiatal felnőtteknek készített globális hülyeséget... -
A fagyás nagyon ott van!
-
The DJ
addikt
Érdemes bekukkantani iwiw-en a Sziget menüpont alá is
"Az iWiW Világzenei Nagyszínpadot 2008-ban is megtalálod, ahol a világ minden tájáról érkező előadók lépnek fel már délután öt órától! Előtte azonban segítségeddel megszervezzük az iWiW FLASH MOB FESZTIVÁLT!"
-
7
addikt
Valamikor biztos lesz, de sajnos nem tudok olyan oldalt, ahol az ilyesmit összegyűjtik. Volt korábban egy flashmob.hu holdal, de az már nem üzemel, és nem tudom, van-e valami újabb honlap, ami ezzel foglalkozik.
Amennyiben talál valaki gyűjtőhonlapot, vagy közelgő flashmobokra felhívást, az írja be a topicba, és ha olyan, akkor a cikkbe is beteszem.
-
ttower
aktív tag
tetszik. itthon lesz valami hasonló?
-
Madárpók
aktív tag
Hát ez .urvajó!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Horizon Forbidden West
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ford topik
- További aktív témák...
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest