- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Lacy85>
addikt
válasz
Ujfelhasznal #50 üzenetére
Egyáltalán nem tetszik nekem sem, de most mit csináljak? Bújjak el egy barlangban, és senkitől ne vegyek semmit?
Mert most hirtelen nem tudnék olyan multi céget mondani, akinek ne lett volna valami gusztustalan húzása. -
<Lacy85>
addikt
válasz
Ujfelhasznal #46 üzenetére
Nem akarom védeni őket, mert soha nem használtam huawei mobilt, de szerintem jelen esetben nagy bűnt nem követtek el, mert tényleg veszett jó telónak tűnik a tesztek, eddigi tapasztalatok alapján.
Csak leírták a tényeket.
Ezért sem értem, hogy ez miért kellett... -
<Lacy85>
addikt
Ilyen alapon akkor egyik gyártótól sem vennénk soha semmit.
A Samsung szétbarmolta a ram piacot, kisajátította a snapi 835-öt, stb., az Apple segg hülyének nézi az embereket, meg szándékosan lassítanak, a Huawei trükközött a P9 kamera képeivel, a P10 tárhelyével, meg most ez is.
És ezek csak azok, amik hirtelen eszembe jutottak, meg amik egyáltalán kiderültek eddig. Ki tudja, miket művelnek még?
Gerincet egyik cégnél sem érdemes keresni, mert mindegyik csak a pénzre megy. Mindegy, milyen áron.
Azt kell venni, ami tetszik, meg jó használni, az ilyen dolgokkal meg foglalkozni sem érdemes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Goddess of Victory: Nikke
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Horgász topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest