- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
azt sehogy.
azt tudják ellenőrizni, hogy használ-e olyan telefont, ami nem jó.
imei szám alapján minden készülékről tudja a szolgáltató, hogy mit tud.
mondjuk azt sem zárnám ki, hogy amikor a telefon feljelentkezik a hálózatra, akkor is elmondja, hogy mit tud, csak ennyire nem ismerem a mobilt.másik hszre:
"kérdés, hogy ez mennyire GDPR kompatibilis egy pályázat benyújtása esetén.": teljesen kompatibilis. ha jogszabály kötelez valamilyen adatgyűjtésre, akkor az legális. -
Necroman_Mk2
őstag
válasz
t72killer #21 üzenetére
Hopp, viszont a MM oldalán egy gyors kereséssel találtam egy mobilt, ami még csak 3G-t tud. Ez alapján inkább a szegényebb réteget akarják megfogni, akinek már 20-30 ezer forint is nagy kiadásnak minősül. Na, ebben az akcióban visszakaphatják a teló teljes árát is.
#26 Tikakukac Erről a mutyizásról én is hallottam, a tengelyszélességet adták meg kritériumnak. A közbeszerzésben szállóige is lett, mint a mélytorok Amerikában
-
Tamy
őstag
Cellaadatok alapján lehetne, bár ott is kimagyarázható, hogy nem saját készülék volt, de szerintem senki se fogja ezt nézni, nincs is rá kapacitás. Olyan lesz, mint az üzletekben a készülékcsere: hozzál egy akármilyen (akár működésképtelen) régi mobilt, és kapod a kedvezményt az újra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged