- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
-
Chereiose
addikt
Igen, nálam is ez volt, csak mivel én 55k ért akcióban rendeltem a mobilt, ők meg ügyesen a mai már nem akciós áron rendelték újra, így buktam a 10 ezres kedvezményt, ennyi a történet röviden. Bár ha jól értem neked nem a rendelést csinálta újra, csak a szállítási díjat törölte..volt benne ennyi gerinc, én meg kifogtam egy igazi buta p**t, de nem közölte volna persze hanem csak utólag.
-
-
-
Nagus
senior tag
"Átgondolt és jól szervezett program ez."
Mit csodálkozol? Lassan 2 éve rendeleti úton érvényesek a lejárt okmányok. 2 év alatt nem sikerült kiépíteni egy olyan rendszert, hogy pl. a MM lássa, hogy érvényes. Ha nem kell ügyet intéznem pár hete a bankomban és ott nem kérdezik le és nem kapok papírt róla akkor lehet 2 hét múlva amikor visszamegyek már elfogyott a keretösszeg.
-
arnyekxxx
veterán
mobiltelefonnak
Senkit nem védek, csak szvsz ha az MM-ben azt mondják neked, hogy "nem", akkor ne kezdj el velük veszekedni mert ők a kiirás alapján kell eljárjanak nem a neked irt mail alapján és a kiirás teljesen egyértelműen fogalmaz.
Ellentmondás a müködőképességgel kapcsolatban van, ott nyilván annyi a lényeg, hogy beazonosítható legyen (fentebbi nokijámon pl nincs imei matrica, ha nem lehetett volna bekapcsolni akkor nem lehet az imei-t megtudni) de az, hogy" mobilkészülék", "hanghívás", "kijelző (ha betört is)" az teljesen egyértelműsíti a mobiltelefont.
-
arnyekxxx
veterán
Itt van a konkrét pályázati kiirás, szerintem ez az igazán mérvadó. És ebben ilyenek vannak:
Tárgyi feltételek
A támogatásra jogosító 3G és 2G képes mobilkészülékeknek az alábbi követelményeknek kell megfelelniük:
- SIM kártyával rendelkező hanghívásra is alkalmas mobilkészülék, amelyhez valamely
magyarországi mobiltelefon-szolgáltatást nyújtó szolgáltatónál (a továbbiakban: Szolgáltató) egyéni előfizetés kapcsolódik, és olyan állapotban van, amely alkalmassá teszi arra, hogy az IMEI szám megállapításra kerülhessen (a mobilkészülék működőképes); - a 2021. július 1. – 2021. december 31. közti időszakban valamely magyarországi 3G vagy 2G hálózaton (Magyar Telekom, Vodafone, Telenor, Digi) a lecserélni kívánt – hanghívásra is alkalmas – mobilkészülékkel igazolható (IMEI számmal beazonosított) módon 3G vagy 2G hang- és/vagy adatforgalmat bonyolítottak. A használat igazolása egy, kifejezetten a Támogatási Program érdekében létrehozott IMEI adatbázis segítségével történikTöbbször szerepel a kiirásban a hanghívásra alkalmasság és ugyanez van a kereskedőknek kiadott útmutatóban is.
Ez alapján ha én kereskedő lennék tuti nem fogadnék el egy modemet.
-
prsq
aktív tag
Újabb válasz (tényleg gyorsak): mindenben az általuk leírtak a mérvadóak, tehát ha a kereskedő mást mond/ír, akkor elmehet a búsba. (Vagyis pl. nem kell bekapcsolhatónak lenni a lecserélendő telefonnak.)
Csak hát ugye a fentebb belinkeltek szerint az NFFKÜ-nál is van ellentmondás.
-
arnyekxxx
veterán
Szóval alkalmas az 3G sticked hangkommunikációra? Az adatbázis tippem szerint az összes IMEI-t tartalmazza ami az adott időszakban csinált valami forgalmat, azt honnan tudná a telekomnorfone, hogy az adott imei routerhez, stickhez vagy telefonhoz tartozik? Azt neked kell első körben tudnod, hogy ami a kezdben van az mobiltelefon-e.
szerk.
Beleírtad a kérdésedbe, hogy nem telefonról hanem stickről van szó?
-
blueye
veterán
-
ledgeri
nagyúr
Pontosan ugyanazt.
Miért mutatna mást?
Mert pl főtelómra is azt mondja hogy nem felel meg, miközben tökéletesen meg kell felelnie... Ha az félre fut, lehet, hogy valami más is tud azáltal, hogy más az ÜKs belépés- gondolom én, és nincsen módom tesztelni, mert nincs a közelemben másik belépőképes személy.
-
ledgeri
nagyúr
Erre, erre, csak mert ekkora számnál megvolt az esélye, hogy talán van többeknek a családban ügykapu-reg
>> Mit is mutat 1 imei 2 ugyfélkapun keresztül?
>>Számít-e az adott ÜK reg a megjelenített eredménynél...#236 Donki Hóte Ha azt kérdezem, hogy Ö mit csinált, Ő hogyan nézte, akkor arra, hogy Ő mit csinált és Ő hogyan nézte!
-
blueye
veterán
-
-
ledgeri
nagyúr
Írtam is nekik, hívtam is őket:
Azt jelenti a kiírás magyarul, hogy minden készülékről ami végzett hívást, vagy mobiladat-kapcsolatot a megadott időtartamon belül, készült egy feljegyzés. Ha azt viszed oda, ellenőrzik, ha benne van a listában akkor jogosult (a megfelelő időpontban). Ha te biztosan tudod, hogy jogosult de nem találják helyben, vételnél, akkor is van rá lehetőség, a a szolgáltatótól kikért papirral, de ez nem tudom ennél pontosabban.Emellett még van lehetőség előregisztrálni is. És akkor előre kb megnézik, hogy megfelel-e a készülék. De ez csak segítség, és nm a hivatalos álláspont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPad topik
- Léghűtés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- Ford topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest