- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
Új hozzászólás Aktív témák
-
prsq
aktív tag
válasz
Chereiose #458 üzenetére
Ez nem a szállításról szólt, hanem a 10k-ról.
Én is csináltam emag-nál mobilcserét, ott is volt 390 Ft-os szállítás, de amikor bementem, mondta a srác, hogy hát mivel az nem játszik a támogatásnál, azt simán törli, mintha nem is lett volna.
A 390 ft az a sorbanállási díj.
-
Chereiose
addikt
válasz
Chereiose #448 üzenetére
Rohadt féreg tetves banda ez az Emag.
Leadtam a rendelést PC-n, ràkerült 390 ft-os szállítás díj így. Mint kiderült, appból ingyen lett volna a “szállítás” (milyen szállítás ha érte mentem személyesen??), erre kiderül, hogy a támogatást nem lehet szállítási díjra kérni, mi ez?? Tehát a kedves hölgy lerendelte újra 65 ezres áron, de ezt ki nem nyögte volna előtte20 percet vártam ott mire kinyögte, hogy 25 ezer lenne a 15 helyett. Mondom mi? Így ott hagytam az egészet, száradjon rájuk a poco phone. De komolyan ilyet hogy lehet csinálni? Nyilván már nem volt akciós pont mára, de döbbenet, hogy volt egy 55k-s rendelésem és akkor szarakodnak ott velem a 390 ft-os szállításon (ilyet mondd, hogy újra rendelte hogy ne kelljen szállítást is fizetnem, de rendes helyette csak +10k lett a teló..), az 55 ezres berendelt akciós telóból meg így semmi nem lett…
Kérdés érdemes-e bármi mást venni ennyiért, a samsungok nem túl acélosak ilyen árban.Gondoltam valami panaszt írok, bent van a rendszerben az 55 ezer ft os rendelésem, de hát mit érek vele? Nem fogják odaadni támogatva emiatt így sem úgy sem.
Ja várjatok, az eredeti rendelésemet írták át 65 ezerre, de rendesek mert így ingyen lett a szállítás amiért bementem én magam!! Köszönjük emag, ezeknél se veszek az életben többet semmit.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest