- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
juuzer
addikt
válasz
scyllarus #15 üzenetére
Nm
Passz, én úgy emlékeztem, hogy régebben ennyire részletes nem volt. Igaz csak pár hónapja vagyok Watch GT tulaj, szóval korábbról nincs tapasztalatom, így hiszek Neked.
Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy ez a fitbit is még ugyanolyan tragikusan számolja e a lépéseket, mint anno a Flex-em. Ott, ha a karomat lengettem, akkor eléggé megugrott a lépésszám. Mondjuk a Watch GT is nagy csalódás ebből a szempontból, mert az is ugyanezt csinálja. (Valahogy a Mi Band 2 ilyenkor nem számolta lépésnek a karlendítéseket.)
-
juuzer
addikt
válasz
scyllarus #13 üzenetére
Többféle mozgástípust tudsz trackelni, a sleep data mondjuk most már a Huawei Healthben is baromira részletes, szóval azt nem írom már, plusz tudsz étkezést is trackelni.
Nekem nagyon hiányzik a több sporttípus támogatása a Huawei Healthből. Szerintem a Futás-Bringa-Úszás-Triatlon elég karcsú. -
juuzer
addikt
Ismerősömnek van, ő szereti. Bár én is sokallom az árát, de azt aláírom, hogy az appja fényévekkel jobb, mint a Mi Fit vagy a Huawei Health. (Anno Fitbit Flexet használtam, csak megadta magát.)
Btw a Mi Band 2-m nekem is kb 2 éve megy gond nélkül, annyi, hogy nekem fél évente-évente elszakadt a gyári szíj, úgyhogy mindig vettem egy újat. Igaz most már annyit volt otthagyva lemerülve, hogy az akksija sajnos már kb csak egy hetet bír. (Én Huawei Watch GT-re cseréltem.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen videókártyát?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Tesla topik
- Lightyear - befektetési app
- OLED TV topic
- PR-Telecom
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest