Új hozzászólás Aktív témák
-
Aram
tag
válasz
scyllarus #13 üzenetére
Mondjuk hogy a FitBit appot fel lehet telepíteni...
Viccet félre téve, Honor Band 4-et vettünk Muternak, illetve kapott egy Huawei Mediapad M3 tabletet (Android 7) 2 hétre rá, hogy tudjon mire szinkronizálni és nem lehet telepíteni a Huawei Health-et a tabletre. Sehogy...
Leveleztem a Huawei supporttal és azt mondták, hogy csak telefonra megy fel. Jól el is küldtem őket melegebb éghajlatra, hogy azért ez még portolásnak sem hívható, illetve a tablet többször is telefonnak hívja magát, de nem oldották meg. Aki kíváncsi, megvan a teljes levelezés a supporttal.
Úgyhogy lehet szídni a Fitbit-et, de messze a legjobb szoftvere van az összes ilyen tracker közül és bármennyire is "gagyik" a készülékei, azt nem is fogod használni, csak rajtad van és kész. Az applikációt fogod sokat használni és a Fitbit mindenre van, még Windows 10-re is, tehát notebook-on és akár asztali gépen is ki tudod elemezni az edzéseid, alvásaid.
-
juuzer
addikt
válasz
scyllarus #15 üzenetére
Nm
Passz, én úgy emlékeztem, hogy régebben ennyire részletes nem volt. Igaz csak pár hónapja vagyok Watch GT tulaj, szóval korábbról nincs tapasztalatom, így hiszek Neked.
Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy ez a fitbit is még ugyanolyan tragikusan számolja e a lépéseket, mint anno a Flex-em. Ott, ha a karomat lengettem, akkor eléggé megugrott a lépésszám. Mondjuk a Watch GT is nagy csalódás ebből a szempontból, mert az is ugyanezt csinálja. (Valahogy a Mi Band 2 ilyenkor nem számolta lépésnek a karlendítéseket.)
-
juuzer
addikt
válasz
scyllarus #13 üzenetére
Többféle mozgástípust tudsz trackelni, a sleep data mondjuk most már a Huawei Healthben is baromira részletes, szóval azt nem írom már, plusz tudsz étkezést is trackelni.
Nekem nagyon hiányzik a több sporttípus támogatása a Huawei Healthből. Szerintem a Futás-Bringa-Úszás-Triatlon elég karcsú.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest