- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigrock
addikt
Megjelent már a végleges Firefox?
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Brutális eb #6 üzenetére
akkor neked tomacsolom: a firefox uj bongeszoje, amelyet androidra szant, sok keszuleken el sem indul [pl x10 mini, wildfire].
remelem ertheto a lenyege.
ha valami tovabbra sem volna ertheto, fordulj ujra hozzam -
gzbotii
nagyúr
ja, es foleg h egy csomo telefonon el sem indul... szoval enyit az androidrol ugye igy..
[bar nekem is az van] -
DarkByte
addikt
Követem a Foxit Androidon kezdetek óta. Ez már kezd vállalható sebességgel működni. Viszont a gyári böngésző és az Opera Mobile még mindig érezhetően gyorsabb. Viszont jó úton haladnak. A Flash egyébként érdekes mert kiteszi a "Click here to install plugin" felíratot de nem lehet rábökni.
-
kolosanyi
veterán
Attól eltekintve, hogy nekem amúgy se lenne flash, azért sajnálom ezt a bakit. Azt meg pláne sajnálom, hogy ennyi erőforrást zabál, mert nagy Firefoxos vagyok, de így csak asztaliban tudom használni továbbra is. Hiába, telefonon marad az Opera + Skyfire kombo (utóbbi a videózás miatt, már amennyiben találok egy olyan videót, amit meg is nyit és fontos lenne megnéznem mobilról).
-
t-real
tag
emberek hol a flash? nehogymár ebben se legyen...
ez egy vicc...
-
Brutális eb
addikt
Még mindig felzabálja néhány esetben a telefont.
Marad az opera mind asztali mind mobil könyezetben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged