- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 8300 mAh, maradhat?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
Lehet ez a véleményed, viszont szerintem egy videónál többet nem láttál a játékból az alapján amit írsz. Nehézségről meg akkor beszéljünk ha linkeled az UwU kill achit.
Koreai mmo-hoz hasonlítani meg istenkáromlás kategória, abból még nem láttam olyat, ami nem a tényleg 0-hoz hasonlító történet, túl-szexualizált karakterek, és a mobok grindelése 0-24 lenne (plusz a cashgrab in-game előnyt adó mikrotranzakciók garmadája az elmúlt pár évben) lenne.
Az való igaz, hogy nem most játszanak valószínűleg legtöbben mmorpg-vel, de a xiv játékostábora például folyamatosan nő, és ez a játékban is érződik, nem csak a marketingduma.
Elég sok mmo-ba belevágtam az évek folyamán, most nem is akarok órákat ömlegeni ennek a pozitívumairól, de egy dolog biztos, messze a legjobb közössége van amivel valaha játékban találkoztam - valahogy annyival kulturáltabban állnak egymáshoz és a kezdőkhöz is az emberek, hogy az hihetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen légkondit a lakásba?
- Spórolós topik
- Trollok komolyan
- VR topik
- PlayStation 5
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- Sony PlayStation 5 Slim Lemezes (3 hónapos készülék)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest