- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
Lehet ez a véleményed, viszont szerintem egy videónál többet nem láttál a játékból az alapján amit írsz. Nehézségről meg akkor beszéljünk ha linkeled az UwU kill achit.
Koreai mmo-hoz hasonlítani meg istenkáromlás kategória, abból még nem láttam olyat, ami nem a tényleg 0-hoz hasonlító történet, túl-szexualizált karakterek, és a mobok grindelése 0-24 lenne (plusz a cashgrab in-game előnyt adó mikrotranzakciók garmadája az elmúlt pár évben) lenne.
Az való igaz, hogy nem most játszanak valószínűleg legtöbben mmorpg-vel, de a xiv játékostábora például folyamatosan nő, és ez a játékban is érződik, nem csak a marketingduma.
Elég sok mmo-ba belevágtam az évek folyamán, most nem is akarok órákat ömlegeni ennek a pozitívumairól, de egy dolog biztos, messze a legjobb közössége van amivel valaha játékban találkoztam - valahogy annyival kulturáltabban állnak egymáshoz és a kezdőkhöz is az emberek, hogy az hihetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Nyaralás topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Synology NAS
- Háztartási gépek
- Medence topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- PSN ( Playstation Network) ajándékkártya
- Ps5 Slim lemezes megkímélt 3 hónap jótállás
- Playstation5 (PS5) DualSense V2 Sterling Silver
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest