- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Direkt belenéztem az SB topicba, vannak az övéhez nagyon közeli eredmények Asrock lappal is. Ráadásul, ha jól tudom, ő a procit is vadássza, szemben azokkal akik bemennek a boltba és elhoznak egyet.
-
Viktor77
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Kérdezd meg aero.-t a droopról.

Szerintem világbajnok benne a lapja.
Nekem is volt, tapasztaltam. Miért lenne jobb az Asus?Ezt az árkülönbség dolgot meg úgy írod, mintha nem lennél tisztában vele, hogy hány %-ot fizetsz pluszban magáért az Asus vagy Gigabyte feliratért.
aero.: Én nem mertem annó megcsinálni, inkább több feszt adtam a biosban, amivel az a furcsa helyzet állt elő, hogy több fesszel ment a proci IDLE mint LOAD.
-
Viktor77
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Semmi, csak sokan még ott tartanak, hogy gagyi. Vagy hívők. Közben centire ott tart mint a többi "nagy" márka.
#29: Egy pillanatra ugrik be a postképernyő az adatokkal, ha nem figyelsz, nem is látod. Megnyomom a bekapcsológombot, és mire felnézek, egyből a Win töltőképernyőjét látom.
#32: Nem, ez még semmi csodadolog, egyszerűen így indul.
-
Viktor77
titán
Vettél volna Asrock lapot, az összes postképernyőt is megspórolnád.
Az InstantBoot-ról nem is beszélve, amivel gyorsabban Win-ben vagyok mint te.

Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- ASUS ROG Strix SCAR 17 csúcs gamer laptop, i9-12900H, RTX 3080 Ti, 360hz! Szép állapotban,dobozával.
- iPhone 14 Pro Max - 128 GB - Space Black - gyári tartozékokkal - szép állapotban
- Apple iPhone 15 Pro Max, független, megvigyázott, karcmentes állapotban
- Jamo S 805 front hangfal+ center
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő