- Magisk
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Anonymus
addikt
de minek?
ez egy másik játék
és nem hinném hogy feltételezték a készítők, hogy mindenkinek ugyanaz lesz az accountja a két játékbanegyébként hamar kiderül, itt most azt hiszem 45ön vagyok (vagy 46?
)
shadowgunban meg az ottani max 50es szinten voltam
szóval a két accountot el lehet különíteni -
Dr.Anonymus
addikt
tudom, hogy oda pakoltad fel, azért írtam, hogy inkább pls ne oda
dankeez a videó megosztás szerintem sehogy nem fog működni a tegra4es tabomon
ha még alapból is laggol néhány pálya ultra high-on, akkor emellett már diavetítést fogok látni
de meglátjuk
a végén még idő előtt áttérek ipad Air-re -
Dr.Anonymus
addikt
Köszi, de lécci legközelebb használj imgur-t vagy flickr-t vagy valamit aminek gyorsabbak a szerverei, mert ezt nagyon lassan tölti be
(ráadásul az imgurnál elég egyszerű, mert egy sima L-et kell tenned a link végére a kiterjesztés elé, ahhoz, hogy a nem teljes, hanem a large méretet kapd, én azzal szoktam includeolni a fórumban, és ráteszek egy linket ami meg a full méretre mutat! )de ezt ne vedd kötözködésnek, köszi minden infót!
csak azért írtam, hogy könnyebben eljusson hozzánk amit megszeretnél osztanimod: ráadásul az imgurhoz eléggé frankó app is van, szóval az ipadről egyenesen fel is töltheted a képeket, és kapod is a linket
-
Dr.Anonymus
addikt
köszi, biztos lesznek majd kérdéseim, de most már egy fél évig biztos megtartom a Transformer Padot
eleinte én is utáltam az iOS7-et, de már kezdek megbarátkozni vele
az túlzás, hogy szeretem, de vannak egész jól dizájnolt pontjai, pl. az alulról /felülről lehúzható sávok áttetszősége
a szín összeállítás .. hát az meg tényleg olyan amilyen, de még így is szebb szerintem, mint egy touch wizz -
Dr.Anonymus
addikt
legalább akkor ilyen bug sincs nálad
a zombik árnyéka a fal másik oldalán látszik, néhány afrikai pályán:
full screen
de van előnye is: legalább látszik hányan jönnekegyébként ilyen dinamikus tükröződés effekt van nálad?
példa1
példa2
úgy tudom ez is tegra4 only -
Dr.Anonymus
addikt
megértem hogy nem adták ki droidra
egy mobil játék esetén a fejlesztési idő /hibák jó része abból jönnek össze, hogy különböző cuccokon jól fusson a szoftver.
eszméletlen meló az X millió fajta androidra optimalizálni
applenél azért eléggé egyszerű a helyzet, ráadásul az almások fizetnek is egy jó szoftverért, a droidosok közül kerül ki a legtöbb hackelgető játékos -
Dr.Anonymus
addikt
ennél van nagyobb bug is
például ha tech level 8on vagy akkor megszívtad, mert nem látod az új fegyvereket, csak ha majd elpottyant egy blueprintet egy special zombie, amire éveket várhatsz
az alatt állítólag nincs gond, és megjelennek az új fegyverekezzel jól tökönrugta magát az mf
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS , I5-8265U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( eSIM ) , üzletből, Garanciával
- Google Pixel 7pro gyári független 100% hibátlan
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független szép állapotú
- Inspiron 7510 15.6" FHD IPS i7-11800H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest