- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
válasz
yakuza.tora #90 üzenetére
Azért bízom benne hogy a HP a végső sajtóanyagokban nem fogja ezt a 32 órát nyomatni, mert akkor én is bejelentem hogy a DV6-osom 50 órát bír ki. Ja, hogy időközben 6 battery packot cserélek az egy dolog, ugye, de ez mellékes.
-
blueMerle
veterán
válasz
yakuza.tora #86 üzenetére
Láttam én már Acer Timeline-t 11 órát elficegni, elképesztően vékonyka akksival, de 32 órát képtelenségnek tartok. Esetleg bios alatt mért idő, tehát nem windows alatt, de úgysem...kizárt.
Ugye a cikkben ez szerepel: amit valószínűleg kiegészítő akkumulátorok használatával érhetünk el.
Szvsz akkor ez félrevezető infó, nekem is van battery packom notihoz amivel vígan nyerhetek sok sok plusz órát nade az nem a notebook beépített akksijának a telkesítménye heyho!
-
blueMerle
veterán
Nem azt mondom hogy nem elég, csak kisebb, szűkösebb a kínálat, és nem tudtam az okát. Egyébként lehet hogyha nagyobb mennyiséget rendelnének, olcsóbban tudnák adni és akkor a kínálat is szélesebb lenne? Ez csak egy elmélet persze. Ami biztos hogy brutálisan sok, rengeteg, elképzelni sem tudod mennyi magyarországi vásárló jön a határközeli szlovák IT boltokba. Ez nekünk jó, nektek kevésbé hosszútávon. Szinte minden elektronikai, informatikai cikk jelentősen, sokkal olcsóbb nálunk mint Magyaroszágon és ez azért óriási csábító erővel bír.
-
blueMerle
veterán
Jómagam is üzletember vagyok, vállalkozó ha így jobban tetszik, az öltönyös fajta nem pedig a hiltis
Közvetlen az általad kiragadott mondat után írtam hogy tény hogy a hütés jobban megoldott stb... de ez téged cseppet sem zavart abban hogy olyan tényeket magyarázz meg nekem amivel tisztában vagyok, és mindez számodra is egyértelmü az általam leírtakból.
Az alkatrészek ugyanazok. Csak nem gondolod hogy egy konzumer gépbe gyengébb minőségü teszemazt i3-as kerül mint egy üzletibe? Túl sok filmet nézel
Amiért többet bírnak, írom ezt másodszor az üzleti gépek az a jobb hűtés-tervezés, minőségi kivitelezés és anyaghasználat továbbá az olyan plusz szolgáltatások mint a hdd védelem, cseppállóság stb, de ez benne van a minőségi kivitelezésben.
Ugyanarról beszélünk de elbeszélünk egymás mellett.
Taky: megveszed nálunk Szlovákiában. A nemzetközi gari érvényes Magyarországon is. Egyébként a Magyarországi notebook kínálat kb. az 1/3-a a Szlovák piacénak ennek tudja valaki az okát? Elképesztően kicsi a kínálat nálatok
-
blueMerle
veterán
Nálam pedig úgy fél éve egy vadonatúj EliteBook adta meg magát 3 nap után. Na? Akkor most mi van?
Szar az EliteBook hiszen 3 nap után be sem kapcsol? (alaplaphiba) Ugyehogy nem. Gyártási hiba ugyanúgy előfordul a méregdrága üzleti cuccoknál is, mint a konzumer termékeknél.
Te általánosságban írtál egy mérhetetlen hülyeséget a konzumer notikról mintha mindegyikre igaz lenne, erre hívtam fel a figyelmed, pont. Ezen felesleges rugóznod. Téma innentől lezárva.
Az üzleti notiban ugyanzok a hardverelemek dolgoznak mint egy konzumer gép esetében, ebből a tekintetből nézve ugyanakkora a meghibásodási esély. Tény hogy a hütés és merevítés jobban megoldott de 2 centi vastag cuccban csodát nem lehet tenni. Az üzleti notik elsősorban a minőségi kialakításnak, és felhasznált anyagoknak, illetve a supportnak köszönhteik azt, amiért üzletinek hívjuk őket.
stifi: a jót másolni sosem rossz
-
blueMerle
veterán
mig a másik saját súlya alatt összetörik...
SŐŐŐT!!!! Nemhogy összetörik, egyenesen összeroppan, széthullik apró kicsi darabokra amik maguktól felgyulladnak és elpusztítják a Földet....
Azért ám a ló túloldalára sem kell átesni. Tény hogy nem olyan strapabíró egy olcsó consumer noti de a ki mond nagyobbat versenyt itt szerintem fejezzük is be mielőtt elkezdődne. Amit eladtam 4,5 éve egy Acer consumer notit a tulaja a mai napig használja, a burkolat sem esett szét, nem is nyikorog, pedig cipeli rendesen. Hidd el egy EliteBook is ugyanúgy szét tud esni ha hanyagul bánnak vele, ez userfüggő maradjunk ennyiben. Amit írtál pedig körülbel akkora hülyeség, mint amit az én továbbvitt gondolatmenetem az idézett hozzászolásod alatt.
-
blueMerle
veterán
Én tegnap vettem egy Pavilion DV6-3120 -ast, alumínium borítással, ezekután pedig már biztos vagyok benne hogy sosem veszek müanyag notit
Elképesztően más érzés egy ilyet használni, mint az eddigi müanyag notebookokat.
Logout teszt hamarosan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű MacBook Pro 14 hüvelykes M3 16GB 512GB SSD Apple space gray asztroszürke 1,5 év garancia
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- OMEN 15-ce01nh 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1060 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill új akku gar
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged