- Mobil flották
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
doggie
aktív tag
Persze nem jelent sokat, csupán leírtam a tapasztalataimat.
El kell, hogy keserítselek, de hidd el hp b2b-n keresztüli rendelésnél 1 éven belül nem kapsz ugyanolyan gyártási szériát. Ha neked kell szívni akár a 30db 70%-ának szervizeltetésével, karbantartásával, akkor is azt mondod, hogy sebaj, ez nagyon jól eltalált , megbízható és minőségű cucc? Főleg, úgy hogy ez elég sok idődet elveszi értelmesebb dolgoktól? Én speciel ezek után nem tudom azt mondani rá, hogy a kedvenc szériám. Ha már példálózni kellene és hp termék, akkor azt mondom, hogy a régebbi 6-os széria valóban szinte hibátlan sorozat volt. Az egy vevőt/felhasználót nem hiszem hogy érdekel, hogy a gyártás melyik szériájából kapja és a gyerekbetegségeket neki kell megszenvednie.
Remélem érted/érzed, hogy nem ellenségeskedés folyik itt részemről, kérlek ne is vedd támadásnak, csupán korrekt véleménycserét próbálok folytatni. -
doggie
aktív tag
-
doggie
aktív tag
-
doggie
aktív tag
utomi: Sajnos ez nem hit kérdése, hanem tapasztalat! Ha ~30 darabnál több, mint 50%-uknál már járt szervíz azt te minek tekintenéd, nagyon jó és eltalált, megbízható szériának? Én nem. Gondoltam a jelenlevők 90%-nál nagyobb rálátásom van ezekre a gépekre így megosztom (erre valók a fórumok talán), akit érdekel tudja kezelni, aki meg nem, az nem. Nem akartam vitát, csupán tényeket közöltem.
Mielőtt még te is azzal jössz, hogy biztos rossz szériát fogtunk ki, hát nem, mivel ez kb 6-7 rendelésből származik több, mint 1 éven belül. -
doggie
aktív tag
Már anno az elitebook-ok megjelenésekor is írtam, hogy ennyire rossz szériát nem nagyon láttam még a hp-tól (sem), és ez sajnos azóta sem javult. Rengeteg hiba van velük, szinte minden, ami el tud benne romlani el is romlik (alaplap, kijelző, hdd...stb). Kiábrándító! :-(
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest