Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Íme, a One UI 8
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeterPH
senior tag
Kipróbáltam itt az eladást.
Az alany egy Samsung S20 FE (exynos) volt. Az hardverapróts kínálatot nézegetve 80eFt körül hirdettem volna meg. Mivel a rejoy ugyanennyit ajánlott érte, így gondoltam megkímélem magam a szokásos eladási procedúrától.
Az eladás menete nagyjából megfelelt az előzetesen leírtaknak.
Leadtam a rendelést, majd rá 2 napra jött a futár (másnap én nem értem rá), lezárt dobozt átvette, és pár nap alatt ki is ért a csomag (hétvége, május 1 miatt csúszott).
Megkezdődött a bevizsgálás. Újszerűként adtam át a készüléket. Az oldalán volt egyetlen kis karc, de a képernyő és a hátlap karcmentes volt, és a mintaképeik alapján ez újszerűnek számít.
Számítottam alkudozásra, és már előre úgy döntöttem, hogy 5eFt-ot még hajlandó leszek engedni, de ha ennél többet akarnak, akkor inkább visszakérem a készüléket. Ez be is jött, a hátlap ragasztójának elválása okán 5eFt-ot levonást javasoltak javítás címén. Mivel ez pont az ingerköszöb határán volt, ezért elfogadtam. Nem vagyok meggyőződve, hogy valóban fennált ez a hiba, de mindenesetre javítás címszóval dekkot pár napig a telefon, és csak ezután tették ki eladásra. Gyakorlatilag azonnal el is vitték, pedig 138eFt-ért jelennek meg a kínálataban ezek, az pedig gaykorlatilag annyi mint amennyiért két és fél éve vettem. A pénz a számlámara meg is érkezett pár nap múlva.
Az egész folyamat cakk-pakk 2 hét alatt lezajlott.
Összességében nekem a kényelem miatt pont megérte, nem bántam meg, hogy ezt a módot választottam az eladáshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A használt telefonok piacán nyit új, biztonságos és megbízható színteret a román startup által üzemeltetett Rejoy.hu.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest