- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
litvitcsak.a #23 üzenetére
Jaja, csak akkor csodálkozol, amikor berántod Dropbox-ba a 10-20 megás fájlt, aztán lecsapot a notit, és a másik eszközön meg csak várod a csodát, mert átlagos nettel nem pár másodperc, amíg felcsorog, mobilnetről nem is beszélve.
Még egyszer hangsúlyozom, olyan ultramobil eszközről álmodoztam, ami a durva videókódolást és társait kivéve mindenben kiváltaná a PC-t, miközben a kompromisszum nem idegölő.
A VPN-t ne keverjük ide, ahogy az Androidot sem, a kettő eleve üti egymást a legtöbb nagyobb cégnél. -
erdoke
titán
válasz
litvitcsak.a #17 üzenetére
Nem tudom, próbáltad-e már, de a felhő valami iszonyat lassú egy netbookhoz képest, egy SSD-s SB notiról nem is beszélve...
-
erdoke
titán
válasz
litvitcsak.a #3 üzenetére
Szerintem az általad említett termék kotyvalék minden, csak nem az átlagember igénye. Ha megkérdezel valakit, aki mérsékelten konyít a számítástechnikához, azt fogja mondani, hogy ideális lenne, ha egyetlen eszközzel megoldhatná az összes tevékenységét. Pl. lenne egy széthajtható kijelzős ketyeréje, ami összehajtva inkább telefon, széthajtva tablet, otthon vagy irodában pedig teljes értékű PC-ként funkcionálna billentyűzettel, monitorral és egérrel. Akár az órajelek emelése is megoldható bedokkolva.
A kérdés helyesen tehát: Melyik OS lesz erre előbb alkalmas és milyen vassal? Én látok rá esélyt, hogy a Windows 8 x86-os változata a 22 nm-es Intel megoldással már életképes lehetőség lesz, ha nem is telefonban, de a skálát tablettől PC-ig lefedő egyetlen készülékben.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest