- Google Pixel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
nekem elsőre egy komoly probléma látszik körvonalazódni:
ha egy normális cpu hűtőt tesz be az ember, konkrétan a scythe mugen 2-re gondolok, ami ci7 procikat használók körében elég népszerű, igencsak beleütközik az oldalsó lapátkerekekbe ilyen házszélesség mellett. (szerintem...) ha rosszul látom, és nem ér el odáig akkor bocs.
de én pont tegnap előtt a cm 690 házban 2 napja kényszerültem az egyik 12-es oldalventit leszedni ilyen okok miatt. és ez a ház hasonló szélesnek tűnik...
szerk:
megnéztem. ez a ház 3 mm-rel szélesebb (313 vs. 316) a cm690-nél. és elég gáz, ha tuti kis (nagy) ventit kapásból ki kell szerelni. jó-jó, nem kell mugen 2, de akkor is....szerk2:
habár lehet, hogy mégiscsak elfér, de határeset.... de ha közel kerül a cpu ventihez, akkor eléggé összekavarja a légáramot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik
- Ingatlanos topic!
- Tőzsde és gazdaság
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged