- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
Melyik az? Mert én azt láttam egyik másik nagyon eldugja, de valóságban mind ventis. Kivétel az 1000 dodós.
Ja közben megvan, de ez tényleg drágácska. Illetve egy másikon is van hőcső, mégsem passzív. Nem vágom én ezt.
Le van az írva valahol, hogy nincs rajta venti a gyártó oldalán? Mert én csak akkor hiszem el. -
törölt tag
-
A lapgyártó nem teheti meg, hogy blokkolja a helyet bármilyen (még szabványos) nagyságú PCIE kártya elől. Azt tehetnék csak meg, hgy ott egyáltalán nem lennének fizikailag slotok, de úgy meg nem venné meg senki. De nem is elvárás, hogy helyben a chipset fölött legyen nagy méretű hűtés, hiszen erre találták fel a heatpipe-ot tizenpár évvel ezelőtt. Ne tegyünk már úgy, mintha ez egy újkeletű probléma lenne, amikor kész megoldást szállított rá gyakorlatilag az összes alaplapgyártó a múltban
-
Nekem nem probléma, évente egyszer csak megbontom a gépet és kitakarítom.
Az, hogy 3 év múlva garancia lejárta után mi lesz, valószínűleg nem érint.Az is lehet, hogy egy jól szellőző gépházban szinte soha nem fogja elérni még az 50 fokot sem, ez nem jó, de nem is tragikus.
-
Igen, ezt nem értik sokan, hogy nem csak az (bár számomra az is) a gond, hogy újkorában mennyi zajt ad ki, hanem hogy 1-2 év múlva elkoszolódva, elcsapágyasodva mennyire fog zörögni. Az alaplapgyártónak persze mindegy, mert a gariidőt talán kihúzza, és legalább vesz a user másikat, ha tönkremegy.
Nálam ez olyannyira szempont, hogy emiatt nem AMD-t vettem most (pedig erősen gondolkodtam rajta, hogy adok neki egy esélyt), pedig ez határozottan NEM az AMD hibája, hanem az alaplapgyártóké, szóval az AMD helyében rájuk szólnék, hogy nem lesz ez így jó, mert piacot vesztünk miatta! Ahogy olvasom, nem vagyok egyedül azzal, hogy ventis alaplapot semmi pénzért nem vennék. Ha meg AMD vonalon nincs más alternatíva, akkor marad az Intel.
-
Dragon3000
nagyúr
Nem tudjuk, hogy van vagy nincs, de ha van rá megoldása az amd-nek szerinted nincs egy referencia lapja? Szerintem nagyon közre játszik az intel, mint márka, az emberek nem ismerik az amd-t, ha mégis a 10 éves hülyeségeket mondják rá. De az is lehet, hogy a gyártók nem szeretnék az amd több éves supportját, mert jobban tetszik nekik az intel féle 1 év és, akkor nincs vele több gond. Fogyasztás melegedés szempontból bőven van jó megoldása az amd-nek, és amikor valamit sikerül kihozni tőlük, akkor berakják egy olyan méret kategóriájú házba, ahol sokkal erősebb hardvert szoktak alkalmazni így előre halálra van ítélve.....
-
Egy 40-50 mm-es ventilátornál 2400-3600RPM az SEMMI... volt, már kb. 20 évvel ezelőtti technológiával készült példányoknál is. Nagyon túl van ez fújva már úgy, hogy még senki nem hallotta a cuccot. (De hát mindegy, ha neked ez kimarad, akkor kimarad - reméljük, nem emiatt fogsz pityeregni a halálos ágyadon.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest