Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gproject
aktív tag
-
babosmiki
addikt
válasz
Blizzardking
üzenetére
Hát azért az túlzás, hogy ezen a mobilon egy ronda nagy fekete sáv lenne..
-
Blizzardking
őstag
válasz
babosmiki
üzenetére
Amennyiben egy hidroglóbusz szép, teljesen igazad van. Megütközve tapasztalom, hogy van aki szerint a notch nem olyan mint egy kib...ott ronda felső káva..? Ezt be lehet adagolni valakinek, hogy a notchos telókon nincs felső káva?? Hát akkor az a ronda fekete sáv az mi?

-
babosmiki
addikt
válasz
Blizzardking
üzenetére
Nem hiszem, hogy ezért. Úgy lenne arányos ha nem lenne alul sem...Szerintem műszaki alapja van, de hamarosan eltűnik az is majd meglátjátok.

-
bigrock
addikt
4.1 MFt-ot biztos nem adnék érte. Olyan 3 milla alatt azért már elgondolkodok rajta.

-
konczy3
senior tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Egyenlőre nagyon hallgatnak, jó lesz ez egy az egyben jövőre 7-ként az új csúcs snapival

-
Stanbacsi
tag
Köszönjük, fel van véve!
Nagyon szép munka
-
jacis
nagyúr
Nagyon jól néz ki, de nem értem minek van ott az alján minden droid telónak az a káva? Mire kell az oda?
-
Blizzardking
őstag
Ezt kéne front kamera nélkül.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
babosmiki
addikt
Csinos, esztétikus.

-
tipuka
addikt
ez már tetszik, esztétikus eléggé notch, sok hely marad fent. lehetne ez az új divat.

-
Probert75
addikt
Nagyon szép, csak ne lenne ekkora péklapát!
-
judas13
veterán
....alig kontárkodik bele az állapotsávba, ezért talán a műfaj ellenzői is meg tudják emészteni az ottlétét.
Igaz.
-
hogabesz
aktív tag
Ha már kicsi, akkor már inkább az Essential PH-1 féle. Nekem.
-
PowerBuldog
veterán
Na akkor remélem ebből nyúlnak majd pár dolgot az OP 6T-hez.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)