- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
#65675776 #51 üzenetére
WS fronton sokadlagos szempont a zaj, asztaliként viszont gondolom Te sem tűrnéd sokáig egy ilyen sűrűn lamellázott bloweres csoda hangját (ref. 4850 pl.)..persze van jó megoldás is (ref. 780ak..). De amíg ez nem lesz általános (márpedig a felhozatalt nézve sajnos nem valószínű..hisz akkor kinek adnák el a "gémer" kecókat meg a brutál ventiket..), addig a kisebbik rossz az, hogy olyan aftermarket hűtéseket preferálunk, amik befűtik ugyan a kecót, de legalább hűvös alattuk a GPU..és veszünk hozzájuk szép nagy böszme agyonventizett házakat ;p
Azt mondjuk nem értem, miért nem képes valaki elfogadni, hogy ha neki valami nem tetszik, az másnak még bejöhet..én mindig is csíptem a LianLi dizájnt..volt is tőlük 2 házam (V350 hosszabb ideig, A05NB futólag), attól még nem állok neki fújolni a "gémerebb" cuccokat. Na jó, ha nagyon vérgémer, akkor azért odaszúrok.
-
Speed®
titán
Betekernek 4 ilyesmi csavart és beakasztják. 3.5"ost mondjuk én nem tennék oda, ahol kb. nulla a nyák szellőzése..de 2.5" grín vinyókhoz ill. SSDkhez oké.
Emellett 90°al elforgatva könnyebb lenne a kábelezés tippre..főleg azt figyelembe véve, hogy milyen szinten nem tolerálja a STA csatlakozó a csavargatást
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest