- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz
#65675776 #60 üzenetére
Nem csak aktiv atalakitoval, jo a passziv is. Termeszetesen a passziv atalakitot hardveresen tamogatni a kell a DP interfesznek, de ez eleg gyakori. Peldaul a 5..6 eves laptopom DP interfesze is tamogatja a passziv atalakitokat, tokeletesen megy rola egy hdmi monitor vagy TV.
-
Reggie0
félisten
válasz
#65675776 #58 üzenetére
Igazabol az is kerdes, hogy mekkora feszultsegen jarnak, mert ha a fireproba kivalogatjak a jobban sikerult darabokat, akkor teljesen hiheto ez a kulonbseg.
Igazabol eleg sokan hasznalnak tobb kimenetet. A problema az, hogy sok fajta kimenet van es meg kell talalni a megfelelo kombinaciot. DVI es DP minden kartyara kell, DVI-tol meg meg mindig nem lehet elszakadni, mert 3D monitor foleg arra van. VGA es HDMI tenyleg total felesleges, mert vagy DVI-bol vagy DP-bol lehet atalakitani. Ezekbol lehetne 2-2 es akkor egy teljes slotnyi szellozo lehetne a kartyan.
-
Szergei
tag
válasz
#65675776 #40 üzenetére
Nem mondtam, hogy minden műanyag ócska, és azzal is egyetértek, hogy lehet sz@r aluból is, én csak a saját tapasztalataimról írtam:
Akkor úgy fogalmazok, hogy minőségi kialakítású és megmunkálású alumíniumból vannak a Lian Li házak illetve azok bármilyen kiegészítői (HDD-rack, de még a ventilátorszabályzójuk is - tudom, ott marhára számít -de ha más nem, legalább jól néz ki az a szálcsiszolt alumínium, persze ha nem fogdossák össze, de azt is lehet takarítani), ha már Lian Li-ről szól a hír, én jelenleg ezt használom évek óta (bár erősen átalakítva, zajszigetelve) például ebben mely részeket kellett volna műanyagból csinálni?(Azt sem állítom, hogy hogy más gyártók a műanyag miatt rosszabbak lennének -de van egy olyan rossz érzésem, hogy az általam kiragadott néhány példánál mégsem az volt a fő ok, amiért a műanyag használata mellett döntöttek, mint amit említettél, hanem a spórolás, és ez az, ami zavar - mert mindenki azzal jön, hogy mennyire drága a Lian Li.)
-
Reggie0
félisten
válasz
#65675776 #51 üzenetére
A firepro eleve 20..60%-al kevesebbet fogyaszt, meg jo hogy nem kell akkora tomegeram, plane, hogy klimatizalt helyen uzemelnek. Ha a ref karyarol levesszuk a muanyag boritast, akkor ugyan ott tartunk, mintha firepro lenne. Megsem ez fogja megoldani az eletunket. Arrol nem is beszelve, hogy a firepron a csatlakozok helyen is kivagas van, hogy legyen merre mennie a levegonek.
-
Speed®
titán
válasz
#65675776 #51 üzenetére
WS fronton sokadlagos szempont a zaj, asztaliként viszont gondolom Te sem tűrnéd sokáig egy ilyen sűrűn lamellázott bloweres csoda hangját (ref. 4850 pl.)..persze van jó megoldás is (ref. 780ak..). De amíg ez nem lesz általános (márpedig a felhozatalt nézve sajnos nem valószínű..hisz akkor kinek adnák el a "gémer" kecókat meg a brutál ventiket..), addig a kisebbik rossz az, hogy olyan aftermarket hűtéseket preferálunk, amik befűtik ugyan a kecót, de legalább hűvös alattuk a GPU..és veszünk hozzájuk szép nagy böszme agyonventizett házakat ;p
Azt mondjuk nem értem, miért nem képes valaki elfogadni, hogy ha neki valami nem tetszik, az másnak még bejöhet..én mindig is csíptem a LianLi dizájnt..volt is tőlük 2 házam (V350 hosszabb ideig, A05NB futólag), attól még nem állok neki fújolni a "gémerebb" cuccokat. Na jó, ha nagyon vérgémer, akkor azért odaszúrok.
-
válasz
#65675776 #47 üzenetére
Ertem amit mondasz, de ezek a hazak max tenyleg arra lehetnek jok, hogy a hdd okozra rezonanciat visszafogja, de gondolom a kulonbozo gumival megoldott rogzito keretek a 30-40k s hazakban ugyan ugy jo megoldast kepviselnek... es akkor "gamernek" nem jo a haz, hdd k tarolasanak meg kicsit draganak tartom. Egyszeruen ilyen aron ezert a tudasert tenyleg nemtudom hova rakni ezt a markat, kinek keszul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest