- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Csak azt nem tudom, hol jelenik meg a gyűlöletmarketing, mert én nem találkozom vele. Eszembe sem jut fikázni az AMD-t, Intelt vagy NV-t, és fel nem fogom, hogy felnőtt emberek itt a PH-n hogy jutnak el idáig, hogy tudnak így lealjasulni, hogy elkezdik akármelyiket szidni. Mert az már a legalja szerintem.
Szóval mi az, amivel ezekre az emberekre így tudnak hatni a gyártók?
-
A Mantle sosem arról szólt, hogy majd ötször nagyobb FPS-t fog a VGA kártya kinyomni magából, hanem arról, hogy csökken a CPU bottleneck. Csak úgy látszik, a PH-n az emberek nem tudták értelmezni az erről szóló híreket, cikkeket, és csodálkoztak,hogy az i7-esükön miért nem jelentkezett sebesség növekedés Mantle alatt.
Én is itt vagyok 15 éve, én is olvasom minden nap a PH híreit, cikkeit, de nem azért vettem AMD-t, mert Abu ezt meg azt írt, hanem mert a megcélzott árkategóriában számomra az a jobb/szimpatikusabb választás.
Más kérdés, hogy az utóbbi néhány év Intel és NV fanboyainak folyamatos AMD pocskondiázása unszimpatikussá tette azt a két márkát. Ez az én hibám, ennek egyébként meg semmi értelme sincs, lélektelen hardvereszközökről beszélünk, profitorientált, lélektelen cégekről, nem is kellene érzelmileg kötnie magát senkinek semelyikhez a három közül. Persze az ember ilyen gyarló, mindig keresi a valahova tartozást és imádja gyűlölni azt, aki mást vall, mint ő, főleg csordában.
Hozzáteszem, nemrég még Intel/NV gépem volt, és ugyanúgy játszottam rajta, mint az AMD-n, és csak azért adtam el, mert felesleges volt abban tartani a pénzem, amikor egy harmadába kerülő AMD konfig ugyanúgy kiszolgálja az igényeimet. Nem vagyok HC gamer, így nincs szükségem több tízezer forintos Intel procira és még drágább AMD vagy NV kártyára.
Szomorú ez az egész, mert emlékeim szerint ilyen fika nem ment régebben, ez tényleg csak az elmúlt években lett szokás. Nem tudom, talán Abu85 cikkenek hatására indult ez be? No offense Abu, csak próbálom megérteni!
Száz szónak is egy a vége: nem kellene sem egymást, sem bármelyik céget szapulni, csak mert nekünk más gyártóra esett a választásunk.
-
Nem hallottam mostanában sulykolást, és például Quantum Break alatt is jól fut a 980Ti:
Oké, a 960 már nem annyira, de a 380-on meg micro shuttering van:
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Magisk
- War Thunder - MMO Combat Game
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- BestBuy ruhás topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest