- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orosz Mérnök
tag
válasz
Felesbandi #5 üzenetére
Mai napig nem fér a fejembe, hogy miért fájna bármelyik gyártónak egy széles látószögű kamerát bedobni 1-2 semmire való macro,és/vagy mélység élesség kamera helyett. Ez nem menő,gagyi. Vagy ha már mindenképp kell az a qrva macro kamera, akkor azért ne legyen már 5 MP alatti.
-
Felesbandi
senior tag
válasz
Viktor0610 #6 üzenetére
En sajnos annyibol megertem, hogy mar volt szerencsem MM-ben vegighallgatni, ahogy mellettem egy srac magyarazta a baratnojenek, hogy X telefon nemhogy olcsobb, mint Y, de meg a kameraja is jobb, mert annak 3 van, mig a masiknak csak 2.
Szoval segit eladni a telefont a tajekozatlan vasarlok koreben, ebbol a szempontbol van ertelme, csak pont egy budzse telonal, ahol minden cent elvileg szamit, nagyon bosszant.
-
válasz
Felesbandi #5 üzenetére
Ezt én sem értem.
De ugyanezt eljátszották -sok más mellett- az F4 GT-nél is. -
Felesbandi
senior tag
Hatul 50MP-es kamera melle bedobnak egy 2MP-est. Parades.
Ha mar budzse telo es kell disznek akamukamera, rakhatnak bele VGA kamerat is, legalabb azzal is lesporolnak fel forintot. De abbol rakjanak vagy harmat, hogy lassa a vasarlo milyen sokat kap a penzeert. -
Érdemi előrelépés nem történt az M3 Pro-hoz képest.
-
-
sohajda90
aktív tag
Azért elképzelem, ahogy egy izgatott product manager beront a tervezői szobába és perverz élvezettel adja ki az utasítást:
-Tervezők, dobjatok el mindent, amin éppen dolgoztok, különleges nap a mai. Ma nem iPhone-t, hanem Pixel 6-t fogunk másolni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honda topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- LEGO klub
- Tesla topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Sorozatok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest