- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Én örülök ennek a megoldásnak, mindig is szerettem a refurbished termékeket
. Ha tényleg az volt a baj, hogy nagyobb akkut próbáltak begyömöszölni a készülékházba, mint ami belefért, akkor ezekkel a telefonokkal nem lesz gond. Lehet még én is meggondolom, ha már végképp kihullik a hajam a Oneplus 3-tól.
-
carl18
addikt
Hogy ez itthon mennyi lesz, arra leszek kíváncsi! Mert hát idehaza a RX 550 egy árba megy a RX 460-al ami nem túl bíztató.
-
-
-
Hallosz
senior tag
Az akció mirigyek beindultak, nem baj ha felrobban, 1/2 áron van wazzze
-
okibots
aktív tag
Nagyon jó készülék lett volna, kár hogy elúszott első próbálkozásra. Szívesen venném ha eljönne hivatalosan is kicsiny hazánkba, megközelítőleg azon az áron amit tőlünk keletebbre kérnek érte.
-
törölt tag
Jó ötlet, vinni fogják. Gondolom itt Európában nem lesz kapható.
-
Gondolom ha elér hozzánk -ha elér- ez a félár már nem játszik.
-
handrash
őstag
Fél ár reálisnak tűnik, és talán megy még leljeb is, ha kijön a note8.
-
söncö
tag
Minden egyes gyártó ,minden egyes telefonja robbanjon fel ,hogy végre REÁLIS ÁRAT kapjanak és nekerüljön a hétszeresébe a gyártási árnak!
-
Crafter32
őstag
Eddig 2x gyulladt ki és még mindig van aki azt mondja kedvező az ára több mint 100 ezerért
. Egyébként is röhejes méretnek gondolom, de még 2x gyulladt telefont is venni ebből a méretből különösen jó lehet...
-
Teal'C
veterán
Mindenki felejtsd el a félárat.
Kinában már be van árazva online rendelésre.
Ettől függetlenül nekem kell egy kék dual simmel.
-
tibaimp
nagyúr
Kapható lesz itthon? Ennyiért úgy el fogják kapkodni, hogy hamarosan hiánycikk lesz.
-
Fejvadi
nagyúr
Féláron, nagyon jó ajánlat lenne.
-
bteebi
veterán
válasz
callmeakos #39 üzenetére
"Kérdés, ha mélyen áron alul adják, nem állítanak e ezzel konkurenciát az S8-nak, főképp a S8+-nak. Mert lehet hogy nem ugyanaz a réteg, de amennyivel olcsóbb lenne ez, mindenki inkább ezt venné."
Ezen gondolkoztam én is, de minden bizonnyal még ezzel együtt is kisebb lesz a veszteségük/nagyobb a profitjuk. A Note7 az milliárd dolláros fiaskó volt, és valószínűleg még ez se "anyagárban" van, szóval megéri. Nekem ráadásul se a Galaxy S8, se az LG G6 nem valami bejövős, a Note 7 viszont tetszik. Mondjuk már az is túl nagy
.
-
callmeakos
veterán
Kérdés, ha mélyen áron alul adják, nem állítanak e ezzel konkurenciát az S8-nak, főképp a S8+-nak. Mert lehet hogy nem ugyanaz a réteg, de amennyivel olcsóbb lenne ez, mindenki inkább ezt venné. Szerintem. Mert bármennyire is imádom az S8-at, ha nyáron elérhető lesz ez is itt Angliában, akkor inkább ezt veszem, mert a Note7 is hasonlóan gyönyörű.
-
hemaka
nagyúr
Nálunk majd pofátlanul elkérnek érte 200at is, ha egyáltalán lesz.
-
doooo
veterán
Remélem lehetőségem lesz nyugdíjba küldenem az S5-ömet, és helyére egy ilyen "kopott becsületű" szépséget bevágni...
-
Na végre annyiba kerül egy Samsung, amennyit valójában ér. Kopottas "logó" mellé megtalálták a rendes árazást.
Nem bántás, de ez egy reális ár érte, a többi túlzás, és itt most a csorbult Note7 név miatt kényszerültek erre a döntésre.
Ennyiért vevő lesz rá bőven
-
arn
félisten
Az s7 is a felebe kerul mar, nincs sok ujdonsag benne...
-
mackoman
tag
válasz
SkyLine3000 #16 üzenetére
Magyarországon tuti 100euroval több lesz úgyhogy 179.990ft lesz.Annyiert meg nem kell.....
-
Vinném, végül is erre vártam Note 4 óta, de jól kibasztak velünk. Hátha szerencsénk lesz most.
-
Szakiii
addikt
Hát ezzel megölik a g6-ot
-
bteebi
veterán
Kifejezetten szimpatikus az ár. Mondjuk ez a "felújítás" érdekelne, hogy mit takar. A garis telefonokban kicserélték az akksit, vagy új (vagyis eddig piacra nem dobott, raktárban heverő) készülékek is lesznek?
-
dementor
senior tag
Remélem sikerül majd hozzájutnom ezen az ajándék áron. Anno is megakartam venni, most már viszont kötelező.
-
Peddy789
őstag
Szinte esely nincs ra hogy elerheto lesz magyarorszagon, nyugi
Ilyen aron szerintem a koreaiak mindet megvennek kb. De ha eljut hollandiaba instant buy lesz
-
lezuvius
őstag
Ennyiert bestbuy lenne
Jusson el hozzank is...
-
janeszgol
félisten
Ha az öcsém újra megveszi, lenyúlom a Note 5-öt tőle.
-
Roxbury
őstag
Ha lenne itthon forgalmazva, szerintem beneveznek ra. A legszebb telefon a mai napig. Bar sok eselyet nem latom, hogy kaphato lesz itthon.
-
hito
nagyúr
Volt ebből dual simes?
-
Ricardo
titán
Ennyiért jó vétel. Ha valóban biztonságos, akkor a mobilpiac egyik nagyon népszerű terméke születik újra, és nagy érdeklődésre számíthat.
-
SkyLine3000
addikt
Ige, sokkal szebb, mint az S8. Azért kíváncsi lennék itthon erre a 150ezres árra, ha lehetne kapni... Nagyon nem csodálkoznék, ha ez inkább 200 lenne...
-
Anulu79
addikt
150 környékén ez több mint tökéletes lenne.
-
munnergep
senior tag
Hogy ez mennyivel szebb mint az S8... ráadásul ennyiért brutálisan jó vétel.
-
slimshady
senior tag
Ennyiért best buy lenne. Vajon gyártják is még vagy csak kiárulják a meglévőket?
-
-
deja vu
addikt
Ennyiért nagyon jó ajánlat.
-
Chrys_
addikt
Mekkora volt eredetileg az akku? 3200mAh szerintem nem is olyan rossz.
-
Mr.Silkó
veterán
Korrekt ár lenne, ezzel a felszereltséggel, a korábbi baki után.
-
janeszgol
félisten
Mivel nincs hivatalosan Note a piacon, kell.
-
Sok kelet-európai benevezne egyre...
-
-
Silεncε
őstag
"megfontolásokból szándékában visszavezetni " - innen kimaradt szerintem az áll
-
Drenadar
veterán
Hát jó kicsi lett
-
novger
tag
Na ez most meglepett. Nem hittem volna hogy 200 alatt fog kezdeni.
Ennyiért ár-érték bajnok lesz. -
Quqesz
nagyúr
Ha kb 150e forintos max áron jön ki tényleg, akkor viszik majd mint a cukrot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Autós kamerák
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Formula-1
- Bluetooth hangszórók
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- iPhone 12 Mini 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4347
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest