- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
válasz
callmeakos #39 üzenetére
"Kérdés, ha mélyen áron alul adják, nem állítanak e ezzel konkurenciát az S8-nak, főképp a S8+-nak. Mert lehet hogy nem ugyanaz a réteg, de amennyivel olcsóbb lenne ez, mindenki inkább ezt venné."
Ezen gondolkoztam én is, de minden bizonnyal még ezzel együtt is kisebb lesz a veszteségük/nagyobb a profitjuk. A Note7 az milliárd dolláros fiaskó volt, és valószínűleg még ez se "anyagárban" van, szóval megéri. Nekem ráadásul se a Galaxy S8, se az LG G6 nem valami bejövős, a Note 7 viszont tetszik. Mondjuk már az is túl nagy
.
-
bteebi
veterán
Kifejezetten szimpatikus az ár. Mondjuk ez a "felújítás" érdekelne, hogy mit takar. A garis telefonokban kicserélték az akksit, vagy új (vagyis eddig piacra nem dobott, raktárban heverő) készülékek is lesznek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okos Otthon / Smart Home
- Gumi és felni topik
- Napelem
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Analóg fényképezés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gitáros topic
- iPhone-t használók OFF topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest