- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
siriq
őstag
Mindegy, hogy utolag vagy sem(amugy a legkor amirol irtam az szamit nalam).
Persze el lehet lenni. A baj, hogy mostanaban inkabb cpu-ban eros apps amit futtatok. Szegeny X6-s phenom meg gyenge. Ezert is akarok cserelni. Ha a mostani lapomnal nem lesz tamogatva a BD akkor lapcsere. Mindegy. Tul faradt vagyok most ezen vitatkozni. Majd kiderul. -
siriq
őstag
Masik dolog. Persze ertem, hogy az AMD-vel nem kell cserelnem lapot a kov procihoz, de nalam ez meg egyszer sem teljesult. Valszeg en veszek rosz idoben procit es lapot. Az A-s korszakban is dobnom kellett a lapot mert bartont vettem(939 utan megint->am3). A lapom megint nem tamogatta(ajandekkent landolt masnal mint az elozokbol megmaradt cucc) . Ezert orulnek mar egyszer az eletben ha mukodne a dolog(nalam igy tokmindegy, hogy intel vagy amd igy is ugy is vennem kell lapot meg procit, mondom, ez nalam volt igy, sok masnal meg nem). Nem cserelgetek hardware-t allandoan. A regit alltalaban elajandekozom(kivetel a dfi lapok), stb. Vannak emberek akiknek meg ilyen sincs. Viszont nem szeretnek allandoan koltokezni . Mindenkinek mas az igenye. Nalam a teljesitmeny dont, szoval ha BD nem lesz gyorsabb mint egy 2600K akkor hosszu idok utan intel lesz a gepben(hmm 10 eve nem volt igazan sajat intel procim, mellette futott dual core-s intel server meg regen de akkor is a fo gepnek a single amd-s gepet tartottam(2003)).
-
siriq
őstag
Persze nem kell mennie de a chipset szinte semmi pluszt nem ad a mostani 890fx-hez kepest. Valoszinuleg le kell mondani valamirol, talan par szazalekkal lassabb lesz. Olvasd el ujra. Mas szemszogbol(sokkal tobb infot kap az ember miert megy asus-nal a BD stb.). Igen, inkabb mashonnan szerzem be az infot: guru3d, overcloclers overclock stb. Teljesen mas a legkor. Lehet kuncogni ha akarsz. Ettol fuggetlenul olvasom a tobbi magyar oldalt is. Sokszor rosszul hozzak le a hireket mert hianyos vagy meg sem jelenik, esetleg kesobb jelenik meg stb.
Alapvetoen a fanatikus emberokbol van mar egy kicsit elegem.....
AMD parti vagyok de elveszik a kedvem tole. -
siriq
őstag
Sejtettem en, hogy mennie kellene. Hangot is adtam ennek. Erre viszont sok "ertelmes" reakciot kaptam. Hiaba nna.. PH... Ismet csak megjegyzem. remelem a giga lapomhoz jon frissites mert morci leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial Pro 96GB Kit (2x48GB) DDR5-5600 CP2K48G56C46U5
- INGYEN FOX - GIGABYTE B650 AORUS ELITE AX V2 ÚJSZERŰ - GARIS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest