- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Duck663
őstag
Technikailag nem tudom, hogy hogy néz ki. Pár éve a https://www.geeks3d.com/ volt érintett, azt törték fel és helyeztek el valamiféle kártékony kódot a gombok alá. Gondolom valamilyen böngésző biztonsági rést próbálnak kihasználni, megnyitni valami backdoort, amivel aztán a böngészési tevékenységet tudják követni, jelszavakat, kártyainformációkat próbálhatnak megszerezni.
-
Duck663
őstag
-
Duck663
őstag
Egyik OS védelme sem tökéletes! Biztonsági oldalról nézve pedig nem gondolom, hogy bárkinek is én lennék a célpontja, nem tartok célzott támadástól. Olyan oldalakat pedig látogatok, nem növelem a biztonsági kockázatot. Így függetlenül attól, hogy támogatása már nincs az OS-nek, nem érzem magam biztonsági kockázatnak kitéve!
-
Duck663
őstag
Ezért írtam, hogy mire, csak egyeseknek ez nem igazán esett le! Ott meg mi a fenének kellene a DX12! Hiába a nagy darabszám, ha a iGPU tudása teljesen irreveláns!
#9 Anachronix: Inkább vagyok olcsó troll, mint(hülye)kínlódok az állandóan tákolt Win10-zel. Kenjék a hajukra. A felhasználók stabil környezetet akarnak, a Win7-tel ez megvan, nem jön hozzá update? Éééééés? Legalább nem csesznek el semmit rajta. Egyébként mint tudjuk, sok milliárd légy nem tévedhet! -
Duck663
őstag
Ez elég sokat elmond arról, hogy mennyien és mire használják az Intel iGPU-it.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo 3DS és DS topic
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Proxmox VE
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest