- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi99
addikt
Pontosan.
A legnagyobb gond ,hogy megetették maszlaggal a népet ,hogy anapi patch az megvéd mindentől.
Aláírom ,hogy mérföldekkel jobb már a defender (használhatób) de még nem ér fel a nagyokhoz...
Amikor rakok össze gépet ,már igen csak meg kell néznem ,hogy honnét töltök drivereket ,mert villamgyorsan tele tudja pakolni a gépet 500 "segédproggrammal" is -
Memora
senior tag
Nekem van Win 10 is (laptop), és Win 7 is (desktop), mindkettőt (más miatt) szeretem (a Win 10-re sok mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy rossz OS lenne...), de az sejthető, hogy nem a Win 7 gép az, amit webböngészésre használok (a másik is netre van kötve pár alkalmazás miatt). Néha ugyan megnyitom valamelyik böngészőt, de legutóbb több vírust kapott be (Avast védi), mint a támogatottság lejártát megelőző pár évben összesen. Onnan vettem észre, hogy elkezdett "furán" viselkedni a gép, erőforrás hiányra panaszkodva nem volt hajlandó új alkalmazásokat megnyitni pár óra után. Egyébként a rosszindulatú szoftvereket eltávolító eszköz igenis folyamatosan frissül mindmáig, kb: havi 1 alkalommal.
A desktop gép OS-ét azért nem frissítettem még 10-re, mert el van benne romolva a VGA, az SSD is rég tönkrement, és csak 4GB van benne (talán meg kéne oldanom lassan ezeket a problémákat...). A Win 10-ben nekem hiányzik a helyes folder-kép kezelés a mappákhoz, a kissé átláthatóbb feladatkezelő, és talán még pár apróság, ami most hirtelen nem jut eszembe. -
KISDUCK
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- GAINWARD RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X - 3 év garancia
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Napi 1000 ft - tól BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest