- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Egyáltalán nem magas az a labda. Ahogy írták alattatok, zárt rendszer. Nincs ár vírus. (Gyakorlatilag is 0%.)
Most lehet jönni a Play-jel, de éppen a múlt hónapban derült ki, hogy Egy népszerű app vírusos.A Google nem ellenőrzi a palyt. Ráadásul tavaly decemberben Kínában újra elérhető a Play, szóval gondolhatjátok mi lesz ebből. Sőt mondok még valamit. Ha ellenőrzi is, egyszer teszi meg. Tehát én felteszek egy OTP alkalmazást, vírusmentesen. Tételezzük fel, hogy én írtam. Majd egy frissítéssel hozzáteszek egy férget. Senki nem fogja ellenőrizni. Az Apple a frissítéseket is átvizsgálja.
Még hogy magas labda. Ja a hülyéknek.
-
m1lan
őstag
Zárt rendszerek, nem lehet rájuk külső forrásból appot telepíteni, nincs vírus.
Szvsz egyébként ha valaki hivatalos helyekről szerzi be az alkalmazásait, akkor nincs gond. Az Android magától nem fogja küldözgetni a banki adataidat senkinek, ha meg valaki nagyon akarja, iOS-en és WP-n is megoldja, hogy hozzájusson.
@Glenda: bluetooth, tudtommal nincsen.
-
Hat nem tudom az ismeroseid , mit alkotnak a wp telefonjukkal, itthon 2db , rokonoknak is van egy par. Az itthoniak pfd-n es semmi gond veluk. L520/820, rokonsagban pfd-s 930/635 szinten gond mentes. Ami felhozhato az 520/635-nel , hogy az 512 ram a szuk keresztmetszet. A wp ismert hianyossagai mellett is boven hasznalhato telefonok.
Van droid is na abbol megegyszer nem kernek...igaz nem flagship-ek , s kb olyanok is , egy kupac kaka.Alkatraz
Azert nem minden droid gyik , csak a nem felso, vagy felso kozepkategoriasok kivetelevel , joforman mindegyik..tisztelet a kivetelnek.
Azert a custom romok se mindig egy aldas...tudnak azok is bugzani..a gyartoi romok meg inkabb..
-
alkatraz3000
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest