- iPhone topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
waverider
senior tag
a sok fikázás mellett azért lehet, hogy a Nikon neve garancia nem?
Nem rontják a hír(es)nevüket majd gagyi cuccokkal. Sztem.
Higgyünk a mérnöki csodában.
A termékről meg csak ennyit: ...párápápápá...I'm lovin' it -
^Clown
addikt
Kipróbálnék egy ilyet, az biztos, kíváncsi vagyok, mennyire kényelmes hosszú távon. No meg hogy mennyire egészséges.
-
nesa
veterán
Pl en aki 10-15cm alatt hiaba nezek barmit nemlatok semmit csak 1 pacat, a szememnek semi baja de akkor en neis akrjak ilyet, amugy nemis akarok
Bar amilyen rovidlatasu emberek elnek ebben az orszagba a lakosag 90% megfelene
-
Nekem tetszik.
-
pmikloska
aktív tag
Összegezném a problémákat: sokat beszéltetek a tévés hasonlatról, aztán itt az utolsó hsz, nagyon igaz, hogy ekkora képátló mellett a felbontás még sok is, volt olyan vélemény is, hogy fókuszálni hogy tud ilyen közelre a szem, vagy nem fárad-e el, csak fél szemre van tervezve stb., és most én is kérdeznék: 640x480-on hogy lehet majd netezni? Ha a szemem nem fárad el azonnal egy mozgóképnél, akkor egy (egyáltalán olvasható?) weboldalon tuti kiugrik majd a helyéről.
-
ttower
aktív tag
valaki meg tudná mondani hogy 0,44 col mellett miért lenne pixeles a kép? mert kicsi a felbontás? nem ártana néha a kijelző méretét is megnézni.
-
macilaci78
nagyúr
Tudom, hülye a kérdés, de miért nem azt írták hasonlatnak, hogy olyan, mintha 300 méterről néznéd a 130 méteres kijelzőt? Ahol persze lakásnyi méretű picelek vannak.
-
Puma K
nagyúr
Tetszik a csaj. vajon mennyi lehet az ára?
Jó lenne itthonra, délután el lennék, aztán egy kis pihenő addig kapna egy eeepc-t hagy netezzen aztán meg este megint ameddig csak birom
Jah meg fözne ebédet meg csinálna reggelit továbbá nagyobb insták alatt hozzná nekem a piát meg a kaját mert ügye nem lehet afk-zni instában mert kiraknak mint macskát sz@rni
Yo-yo már mondták hogy nagyon piszkos a fantáziámAmúgy eléggé Star Trekkkkkkk feelingje van szerintem, de nekem tetszik, csak a szemem bánná, de manapság mindent a divatért semmit az egészségért
-
Devid_81
félisten
Nah ez mire jó?
Emosok most jót röhögnek, nekik úgyis csak egy szem kell a világhoz
Inkább azt a kislányt nézném nagyon közelről! -
törölt tag
Mondjuk anno votl lehetosegem Duke Nukemezni VR sisakkal, semmi bajom nem volt vele, csak a sulya. Pedig igen kozel votl a kijelzo abban.
-
törölt tag
cyberharcosoknak kihagyhatatlan
szerintem meg halva született ötlet, de biztos lesz aki már csak az ára miatt is megveszi az ilyet
-
c41r0^
őstag
ugyan még nem próbáltam ilyen vagy hasonló kütyüt, de szerintem még ha 2 kijelző is lenne mindkét szem számára, a szemnek irdatlan fárasztó lehet ilyen közelre fókuszálni hosszú időn keresztül, szerintem nagyon szemrontó technológia lehet ez (ha 1 pontra kell koncentrálnia a szemnek hosszú ideig, attól romlik)
nem tudom, hogy ezt meg lehet-e oldani úgy, hogy a "perifériás látással" lehessen fókuszálás nélkül pl. elolvasni egy erre a kijelzőre írt szöveget
-
shtml
őstag
Szórakoztató ez a gyártói hasonlat: olyan, mint az 50 collos tv 3 méterről. Csak hát az 50 collos tv felbontása kicsit nagyobb, még ha jóval drágább is.
A képet elnézve kb. 25-30 cm-ről kellene nézni a miniképernyőt, garantált a gyors szemromlás. Az árhoz így rögtön hozzá lehet számolni egy jobbfajta szemüveg árát is, mert hamarosan szükség lesz rá.
-
ttower
aktív tag
inkább nézem a ~100 colos képet 4 méterről és maradok a hifinél. de poénnak jó.
-
Daweee
őstag
Jól látom hogy csak az egyik szemre van kijelző?
-
törölt tag
Lehet, hogy csak én vagyok korlátolt, de inkább nézném 3 méterről azt az 50"-os TV-t, mintsem hogy egy ilyen minikijelzős fejhallgatóval röhögtessem ki magam.
Aztán Japánban lehet, hogy ugranak rá, azoknak tetszenek a hasonló ötletek, de ha ez Európában is sikeres lesz, akkor én nagyon el fogok csodálkozni.
-
Integra
titán
ingyen van
-
Satan_Claus
őstag
A szemtengely ferdülés meg nem számít, Japánban úgyis majdnem mindenki szemüveges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Steam Deck
- BestBuy topik
- Once Human
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest