Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
mert az összes baromság, amit mostanában belegányoltak a linuxba, mind windows userektől jött.
és az nekem fáj, hogy az én munkaeszközömet szétbarmolják.ennél jobban csak az fáj, hogy nem bírtam időben félreugrálni és esett rám olyan meló is, ami windowsos. a hajamat tépem, mikor meglátom, mekkora elementáris baromságok vannak a windowsban. és a fejemet verem a falba, mikor meglátom, egyes, magukat fejlesztőnek meg programozónak képzelő egyedek mekkora ökörségeket programoznak bele a programjaikba.
például könyvelő program, csak úgy fut, ha teljes jogosultságot adsz neki. ilyenért egy debianos fejlesztői listán széttépték volna a parasztját, mint foxi a lábtörlőt. megírom a "szakember elvtársnak", hogy három perc teszteléssel null pointer reference-t találtam a programjában, amitől nem csak a program fagyott le, hanem a komplett grafikus ui is úgymaradt, mennyire hasznos lenne, ha ezt lekezelnék. erre megírta, hogy jól van az úgy, klikkeljek másképp. szerencséje, hogy nem téptem le a kezét és nem szúrtam a hátába, mert messze volt.
és ezt az egész szakmai alapokon nyugvó utálatot szépen megkoronázza az árcédula. komolyan 86 ezer forint egy desktop windows??? komolyan 220 ezer forint körül van egy nulla hasznosságú szerver, amihez még 47+áfáért veheted ötösével a calokat? és ennek a marhaságnak bedőlt a világ 99%-a?
régen azt mondtam, ha valamilyen feladat megoldására árat kértek tőlem, hogy számold ki, mennyibe kerül windowszal, a 15%-ából megcsinálom neked linuxon. úgy látom, megint elő fogom venni ezt az árazást, én leszek az első, aki Chirónnal fog járni.
szerk: ja, és közben az egész úgy van összerakva, hogy ne lehessen kikerülni az ms monopol helyzetbe hozását. bőven az elfogadható határ fölött tolják a személyes adatrablást, az erőszakos terjeszkedést, stb. ehhez képest az utcai drogárusok első bálozó úrilánykák a templomi kórusból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Konteó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Valami baja van a tápomnak
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Sorozatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- PC Game Pass előfizetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest