- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Kicsit félreértettem a mondandód lényegét
Azoknak akik 800SP-s 4830-ra éheznek...3 napon belüli visszavétel már nincs valóban, csak hibás terméknél. De! Internetes rendelésnél bármilyen indokkal 8 napon belül visszaküldhető a termék, a szállítási ktsg-et a vevő állja. Neménvótam'
szerk: látom már volt róla szó...
-
Chaser
legenda
Lehet, én úgy gondolom a 4770 lesz az új középkategóriás vga a 4830 helyett, mért érné meg gyártani 4830-at?
4770-et olcsóbban gyártanak, profit is lesz legalább annyi rajta, azon se lepődnék meg, ha a 4850-et is likvidálnák, eddigi tesztek alapján amit láttam, hangyaf@sznyival marad el tőle.
-
Chaser
legenda
Nyílván azért van félúton, mert az órajelek alacsonyabbak. Azt mondod, hogy "normál" 4830-at megrángatva közel 4850-et kapunk, kis utánaszámolással 800SP-s 4830-at megrángatva 4850-et kapunk
szerk: #53 madgie: Jól sejtem, hogy a 4770 miatt megszüntetik a 4830-at? Legalábbis én nem látok benne értelmet, hogy gyorsabb, alacsonyabb fogyasztású, olcsóbb vga helyett valaki ezek ellenkezőjét választaná drágábban
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest