- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Kicsit félreértettem a mondandód lényegét
Azoknak akik 800SP-s 4830-ra éheznek...3 napon belüli visszavétel már nincs valóban, csak hibás terméknél. De! Internetes rendelésnél bármilyen indokkal 8 napon belül visszaküldhető a termék, a szállítási ktsg-et a vevő állja. Neménvótam'
szerk: látom már volt róla szó...
-
Chaser
legenda
Lehet, én úgy gondolom a 4770 lesz az új középkategóriás vga a 4830 helyett, mért érné meg gyártani 4830-at?
4770-et olcsóbban gyártanak, profit is lesz legalább annyi rajta, azon se lepődnék meg, ha a 4850-et is likvidálnák, eddigi tesztek alapján amit láttam, hangyaf@sznyival marad el tőle.
-
tibz03
őstag
A kérdésem nem erre irányult.
Már 4830-am van, mint sok más embernek is, és ezért érdekelne.
A tuningpotenciált meg mindenhol elmondják egy új kártya megjelenése előtt, hogy milyen jó lesz, már szinte unalmas olvasni, emlékezzünk csak vissza a 4850/4870-re, aztán a 4830-ra, mindig kapunk egy képekkel illusztrált tesztet, hogy mennyit megy a kártya, csak arról feledkezik meg mindenki, hogy ezt rohadtul nem lehet, nem szabad általánosítani. Az én 4830-am pl. 940 MHz-es RAM-órajelen már szemetel bizonyos játékok alatt (Source motor), a PH! teszben meg 1050-en járatták, pedig tök ugyanaz van nekem is, ugyanolyan RAM-okkal.(#54) Chaser: Igen, konkrétan a 4830-at fogja váltani, de ezt szinte minden 4770-ről szóló cikk említi.
(#59) gbors: Értem, köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Xbox Series X|S
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest