- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
-
tibz03
őstag
A kérdésem nem erre irányult.
Már 4830-am van, mint sok más embernek is, és ezért érdekelne.
A tuningpotenciált meg mindenhol elmondják egy új kártya megjelenése előtt, hogy milyen jó lesz, már szinte unalmas olvasni, emlékezzünk csak vissza a 4850/4870-re, aztán a 4830-ra, mindig kapunk egy képekkel illusztrált tesztet, hogy mennyit megy a kártya, csak arról feledkezik meg mindenki, hogy ezt rohadtul nem lehet, nem szabad általánosítani. Az én 4830-am pl. 940 MHz-es RAM-órajelen már szemetel bizonyos játékok alatt (Source motor), a PH! teszben meg 1050-en járatták, pedig tök ugyanaz van nekem is, ugyanolyan RAM-okkal.(#54) Chaser: Igen, konkrétan a 4830-at fogja váltani, de ezt szinte minden 4770-ről szóló cikk említi.
(#59) gbors: Értem, köszi a választ!
-
tibz03
őstag
Egy kérdés, amit már pedzegetett valaki, de mindenki átugrott (talán senki se tudja a választ
) :
A normál 4830-akból fizikailag van eltávolítva az a 160 SP vagy csak letiltották? Mert ha az utóbbi, akkor lehetne rá esély, hogy pl. egy BIOS-frissítéssel engedélyezze bárki a sajátján.
Bár a képek tanúsága szerint fizikailag is más GPU van a 800 SP-s kártyákon, úgyhogy ez valószínűleg csak álom marad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest