- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltan98
csendes tag
válasz
nagybalazs11 #26 üzenetére
Igen működik jack-el, bluetooth-val, és adapterrel!!!
:-) -
Hypnotica
csendes tag
Sziasztok elég nagy bajban vaok mert nincs meg a gari levelem meg a blokkom a 610mhez ezért szeretnék valakit itt megkérni hogy adja kölcsön egy napig míg kicserélik a fülesem gariba ...fizetek érte 06304225113
-
nagybalazs11
csendes tag
Sziasztok azt akarom kérdezni hogy megoldható-e a vezeték nélküli működés egy rendes mp3 lejátszóval is?Aki tudja írja meg nagyon köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Alvin_ti4200
félisten
van nálam egy ilyen cucc, bombázzatok kérdésekkel, ha érdekel bármi, amit próbáljak ki. Szerintem túl sok benne a mély alapból (pontosabban egy bizonyos tartományban sok). Ez chillout/ambient/lounge zenéknél nem baj alapvetően, rocknál viszont már igen. iPhone 3G-vel teszteltem, mivel nincs más BT-s cuccom itthon. Meglepő, de semmilyen plusz zajt nem hallok a kábeles használathoz képest.
-
Blaise
veterán
Jaja
Én is olvastam anno iJoe-nál a tesztet, nem nagyon tetszett akkor sem, hogy "beleégetett" akksival rendelkezik.
Én máshogy oldottam meg a kérdést, sikerült a magyar nagykerből raktársöprési akcióval szereznem 7e Ft-ért egy új Sennheiser cx400 game edition fülhallgatót
-
-
<NewL>
addikt
iJoe tesztjében azt olvastam, hogy akksis. de egy relatíve drága termék esetén nem jó érzés tudni, hogy ha az akku elhal, akkor dobhatjuk a csomagot a kukába.
most olvastam el ezt a tesztet megint de már nem emlékezek rá
iStyle honlapján : A JBL 610 újratölthető elemekkel működik és rendelkezik egy univerzális elemtöltővel.
akkor most milyen is?
There's an app for that
-
palbence
tag
válasz
krisztianAMG #18 üzenetére
csak ajánlani tudom, nekem ilyenem van olyan fél éve és zseniális. ám egy problemam van vele: a mid-2009 macbook pro-mmal bluetooth-on recseg. kábellel nem. ki érti ezt?
-
krisztianAMG
senior tag
Minél többet szemezek vele annál jobban tetszik
Azthiszem megtaláltam amit kerestem!
-
waverider
senior tag
válasz
Napfénysüti #15 üzenetére
most az ebay -en van egy fehér 48EUR (+ 29EUR DHL FUVAR költség, de hát ezt meg lehet sztem olcsóbban is oldani
)
[ Szerkesztve ]
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
-
romeomalac
tag
válasz
Napfénysüti #15 üzenetére
a külseje tényleg elég futurisztikusra sikerült
De a teljesítménye elég jó
-
Napfénysüti
nagyúr
Egész kellemes fejhallgató lett. Mondjuk külsőre nagyon nem tetszik. Az ára viszont tényleg döbbenetes azt hittem lesz vagy 50k.
Més que un club!
-
waverider
senior tag
bocsi most nekem nem volt tiszta vagy meg sem értettem a cikkben
de ez headset is egyben vagy csak hallgatni lehet vele, beszélni meg nem? köszi!
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
-
majom2
senior tag
ejjha! ez ígéretes darab. kár h ilyen ronda szegényke
dabadab: vagy mondjuk inkább úgy, h választani kellett a basszus vagy a hosszú üzemidő között
nekem van egy 1000éves vezetéknélküli sennheiserem, nos abban van mély elég, de meg is döglik pár óra használat után
[ Szerkesztve ]
-
dabadab
titán
A gyenge basszus kb. minden drótnélküli fülesnél probléma, a saját erősítőjükben nincs elég kakaó, ezért is táltosodik meg dróttal.
DRM is theft
-
sanp
tag
25k?
Mikor utoljára néztem még 66k körül volt, valami kifutó modell lehet hogy ekkora kedvezménnyel adják?[ Szerkesztve ]
-
.bableWes
őstag
a formaterve nekem nagyon bejövös
töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
rudymester
senior tag
Jól hangzanak a leírtak, bár én még mindik kicsit szkeptikus vagyok a BT fülesekkel kapcsolatban. Tény, nincs velük tapasztalatom, de majd egyszer talán lesz lehetőségem egy rendes próbára. A basszus erőssége meg azért egy jazz/blues/rock zenénél sem árt ha van. Pl Metalica és Dragonforce számoknál jól kijön a lábdob, bár ilyeneket ritkán hallgatok.
Inkább az elektronikus a favorit.
Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
-
hemaka
nagyúr
jónak tűnik
mudi︎️ • Fuji GFX 50s/35-70/110 • MBP M4Max • Syno DS3622xs+
-
plus44
veterán
Eljutottunk oda, hogy ennyiért ez különösen ajánlott.
“This is where the road crashed into the ocean...”
Új hozzászólás Aktív témák
ma Vezeték nélküli fejhallgató egyedi dizájnnal, kellemes hangminőséggel és a megszokottnál jóval szolidabb árcimkével.
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Rendszergazda topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- EAFC 25
- Autós topik
- GTA V
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 AERO OC SFF 16G bontatlan, garanciális
- Új Lenovo Legion Slim 5 l RTX4070 140w l AMD Ryzen 7 7435HS l 16GB l 16inch 2560x1600 165Hz
- Playstation - Xbox - Nintendo !! Moddolás // Okosítás // Karbantartás - ZACKONZOL
- DELL LATITUDE 5530 ( Még 8 hónap gyári gari) i5-1245U (12. GEN) 16GB RAM 500GB SSD 15.6 FULL HD
- Eladó Flipper Zero és Hack RF one Portapack H2
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest