- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
a Corsair online boltjában jelenleg elérhető 850 wattos modell esetében 15, a 750 wattosnál pedig 25 (!) euró a fehér festék ára.
Erre már direkt ráklikkeltem, hogy ezt hogyan kell érteni és sajna szó szerint. Először azt hittem, hogy fordítva írta a cikk írója, de még az sem.
Gondlom átlagoltak, vagy nem tudom. (A "sima" fekete modellek között pontosan 20 eurójó a diferencia, ezért lett az egyik 15, a másik 25-tel több. Az persze megint más kérdés, hogy ugyanannyi festék kell mind2-re, szóval érthetetlen a különbség, de legalább jól hangzik.
)
szerk: hogy a vitához is hozzászóljak... Én sem tennék fehér tápegységet a szgházba. Akkor már a régi, jó öreg fémszínt kérném vissza!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest