- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bird
addikt
Winter edition. Jó lenne már ott tartani.
-
kromatika
veterán
Komoly fel ár.
-
ripla
addikt
Szívesen vennék fehér házat, egeret, billentyűzetet, ha lehetne kapni emberi áron. A tabletem és a mobilom is fehér, szeretem.
-
[CsuCsu]
őstag
Ez nem lehet, hanem biztosan benne van az arban. Kisszerias termeles eseten kevesbe osztodnak a fix koltsegek. A gyartas atallitasa pedig fix koltseg, nem is olyan kicsi ahogy azt egyesek gondoljak. Szerintem ezzel a tappal nincs problema, a felar pedig turheto a kabelezest es a nagyobb koltsegeket tekintve.
-
ABIT ST6E-hez való konkrétan...
-
Lacok
őstag
A Corsair megszüntette a diszkriminációt a tápjainál igaz némi felárért.
-
a Corsair online boltjában jelenleg elérhető 850 wattos modell esetében 15, a 750 wattosnál pedig 25 (!) euró a fehér festék ára.
Erre már direkt ráklikkeltem, hogy ezt hogyan kell érteni és sajna szó szerint. Először azt hittem, hogy fordítva írta a cikk írója, de még az sem.
Gondlom átlagoltak, vagy nem tudom. (A "sima" fekete modellek között pontosan 20 eurójó a diferencia, ezért lett az egyik 15, a másik 25-tel több. Az persze megint más kérdés, hogy ugyanannyi festék kell mind2-re, szóval érthetetlen a különbség, de legalább jól hangzik.
)
szerk: hogy a vitához is hozzászóljak... Én sem tennék fehér tápegységet a szgházba. Akkor már a régi, jó öreg fémszínt kérném vissza!
-
-
AXisBOLD
addikt
és a bele mennyire megbízható?
utóbbi időben nagy a szórás ennél a gyártónál.... -
hemaka
nagyúr
Nehez befesteni bamilyen szinure, amugy...
-
MK VII
veterán
Igen.. Pont egy fehér tápra volt szükségem.
-
Évek óta fehér tápom van
A ház meg fekete
. Azért lett fehér, mert épp volt egy bányászhiszti és ez volt az összes kW feletti platina ajánlat a környéken, meg egy másfélx annyiba kerülő Enermax.
-
Dealer95
őstag
Az, hogy a moduláris kábelek mind szálanként harisnyázottak, bőven megér 15 vagy 25 Eurót már alapból is a feketéhez képest, aminek a szokásos gány merev kábelei vannak...
Csak hasonlítsd össze:
[link]
[link]Már az a pár darab kábelfésű majdnem annyiba kerül, mint a differencia a fehér és a fekete közt.
De a harisnyázás magában megér ~25-30.000 Ft-ot (kb 100-120$ újonnan egy harisnyázott szett) -
Nem zavar, hogy van ilyen is, de fehér tápot bele nem tennék a gépembe!
-
csakszabi
csendes tag
Időben kapcsol a Corsair is a nem fekete táppal, amikor lassan minden gépházban el van dugva valami mögé vagy alá a tápegység
-
Jah kérem, a divatért fizetni kell...
Egyébként én úgy látom, hogy az RGB-divathullám után (amúgy nem először) most éppen fehér-divathullám van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Excel topic
- Milyen házat vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Anime filmek és sorozatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest