- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Szten Márs #68 üzenetére
Lehet. De mint mondtam, ez egy szubjektív lista. Attól függetlenül, hogy nektek melyik ízlik.
-
válasz
Szten Márs #68 üzenetére
Így van, pont fordítva kellett volna pontozni.
Bár hozzáteszem, egyáltalán nem vagyok sörös típus, inkább kerülöm a sört (egyéb alkoholos italokat nem feltétlenül). De azért tudom mi az a prémium márka, és hát mikor még fiatal süldő vérpistike voltam, egész másképp vélekedtem erről a sorrendről.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Szten Márs #61 üzenetére
jaja. édesebbek talán.
lehet, majd két éve nem ittam már olyat, nekem se tökéletes az emlékezetem
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Szten Márs #59 üzenetére
Pilsner tényleg egyik legjobb pilseni. és kapható itt svédeknél
(egyébként a zlatyi is)
a Löwenwiesse szerintem magyarul Löwenbrau Hefeként fut. szűretlen búzasörökkel egyébként óvatosan, pilseni sörökhöz képest (az említettek mind azok a gösser citrom kivételével) eléggé eltérő az ízviláguk.
amit még Magyarországon érdemes kipróbálni, az a barna Dreher, szerintem simán a legjobb magyar sör. méltatlanul kevés helyen kapni viszont, hipermarketekben szokott lenni, egyébként pl a körúton a Stexben szolgálnak fel.
szerk: azért szerintem a stella bőven veri a soproni/borsodi duót (meg az ászokot is). heineken se rossz, egyszerűen az a pilseni seize sebűze partysör archetatípusa, és mint olyan, annál nem is lehetne jobb (mindenkinek elfogadható, ugyanakkor viszont semmi extra). mondjuk ha belga, akkor már Leffe, bár az már tényleg nagyon más árkategória. meg néha Auchanban/Tescoban vannak extrább sörök (La Divine, Bombardier).
-
vans?
őstag
válasz
Szten Márs #46 üzenetére
De a Borsodi se nyerjen mar vazz..
tudom, szubjektiv.
-
Crystalheart
őstag
válasz
Szten Márs #27 üzenetére
Bár lehet hogy csak a részeges hányáshoz hasonlít, talán épp mert annak egy "feldolgozatlanabb" változata, nem tudom.
-
Crystalheart
őstag
válasz
Szten Márs #22 üzenetére
Hát nekem már a grapefruit is sok, a pomelo meg nagyon sok, ami a keserűséget illeti, extra édesszájú vagyok, úgyhogy asszem kösz, nem. A sör szaga úgyis hányásszerű, felőlem meg aztán lehet bármilyen jó valaminek az íze, ha a szagát nem bírom. Ez van a hús- és gombaételekkel, meg a főtt káposztával is.
Csak azért furcsa, mert mégis nagyon sokan szeretik, pedig a keserű íz nem kimondottan népszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Házimozi belépő szinten
- Anime filmek és sorozatok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Brave
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest